Haberler

Survivor dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 1 Şubat Survivor elenen isim!

Güncelleme:

TV8'in popüler yarışması Survivor 2024'te bu hafta kimin elendiği ve adaya kimin veda ettiği merak konusu oldu. Yeni kurallar ve heyecanlı yarışmacı kadrosuyla Survivor, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Kimin elendiği ve adaya kimin veda ettiği, seyirciler tarafından yoğun ilgi görüyor. Kırmızı ve Mavi takımların yarıştığı Survivor'da bu hafta yaşananları ve elenen yarışmacıyı öğrenmek için haberimizi okuyun. Survivor dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti?

2024 Survivor kadrosu ve yeni gelen kurallar sayesinde, seyirciye heyecanlı dakikalar yaşatıyor. Survivor'da bu hafta kim elendi ve Survivor adaya veda eden isim kim oldu merak ediliyor. Survivor kim elendi? 2024 Survivor adaya kim veda etti? seyirciler tarafından merak ediliyor. Survivor'da kim elendi ve 2024 Survivor'da adaya kim veda etti izleyici tarafından araştırılıyor. Detaylar haberimizdedir…

SURVIVOR ADAYA KİM VEDA ETTİ?

Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Aysu ile Kardeniz arasında yapılan elemede adaya veda eden isim Kardeniz oldu. Elendikten sonra gözyaşlarına boğulan Kardeniz, ekip arkadaşları tarafından sakinleştirildi.

SURVIVOR 1 ŞUBAT 2024 KİM ELENDİ?

Kadınlar arasında yapılan düellonun ilk turunda Pınar, Kardeniz'i yenerek eleme potasından kurtuldu. Aysu ile mücadele eden Berna da elemeden çıktı. Elemenin son aşamasında Aysu ve Kardeniz arasında eleme heyecanı yaşandı. İkili arasında yapıla düelloda Aysu, Kardeniz'i 5-1'lik skorla yendi.

Survivor All Star'a veda ettiği için gözyaşlarına boğulan Kardeniz'i takım arkadaşları sarılarak sakinleştirdi. Elemenin ardından duygularını dile getiren Kardeniz "Gerçekten çok zor bir sezon. Ben yine elimden geleni yaptım. Takımıma köstek olmamaya çalıştım hep. Deneyimsizliğimin farkındaydım çünkü. All Star bu yıl gitmesin giderse heba olur diyenlere bir cevabım var. Bugün yine bu takımla geleceksin deseler yine gelirim. Takımımı çok seviyorum. İyi ki sizinle savaşmışım. İyi ki sizinle kaybetmişim" ifadelerini kullandı.

Survivor dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 1 Şubat Survivor elenen isim!

SURVİVOR 2024 YARIŞMACILARI

Kırmızı Takım: Merve Aydın, Pınar Saka, Nagihan Karadere, Gizem Memiç, Aleyna Kalaycıoğlu, Berna Canbeldek, Doğukan Manço, Ersin Korkut, Sercan Yıldırım, Turabi, Bozok Goren, Nihat Altınkaya, Özgür Tetik, Kardeniz Kılıç,Mustafa Kemal Kurt

Mavi Takım: Seda Aktuğlu, Seda Ocak, Nefise Karatay, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Damla Can, Yiğit Poyraz, Hakan Hatipoğlu, Yasin Obuz, Yunus Emre Özden, Ogeday Girişken, Furkan Kızılay, Yaman Keleş, Uğurtan Dora

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Survivor 2024 Tv8 Televizyon Gündem Magazin Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title