Haberler

Mustafa Mert Koç kimdir? Mustafa Mert Koç kaç yaşında, nereli? Mustafa Mert Koç biyografisi!

Güncelleme:

Sinema ve dizi oyuncusu olan sosyal medya fenomeni Mustafa Mert Koç'un hayatı merak edilmekte. Mustafa Mert Koç kimdir? sorusu zaman zaman gündemin merak edilen konuları arasında yerini almakta. Peki, Mustafa Mert Koç kaç yaşında, nereli? Mustafa Mert Koç film ve dizileri neler? Mustafa Mert Koç hayatı ve biyografisi nedir?

Mustafa Mert Koç kimdir sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Melisa Aslı Pamuk ile ilişkisiyle de gündeme gelen genç oyuncu Mustafa Mert Koç'un hayatı merak edildi. Zaman zaman sosyal medya gündemine gelen Mustafa Mert Koç kimdir? Mustafa Mert Koç kaç yaşında, nereli? Mustafa Mert Koç film ve dizileri neler? Mustafa Mert Koç hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde…

MUSTAFA MERT KOÇ KİMDİR?

Mustafa Mert Koç, 1994 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Atılım Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olan ünlü oyuncu, Los Angeles'da oyunculuk eğitimleri almıştır. Şimdiye dek birçok film ve dizide rol alan Mustafa Mert Koç, Oyunculuğa 2014 yılında Kolpaçino adlı sinema filminde rol alarak başladı. 2018'de ATV ekranlarına gelen Şahin Tepesi dizisinde Cem karakterini, 2019 yılında rol aldığı Benim Adım Melek dizisinde Ömer karakterini canlandırdı. Şimdilerde Fox Tv kanalında yayınlanan Bir Peri Masalı dizisinde Zafer karakterini canlandırmaktadır.

DİZİLER

Benim Adım Melek (Ömer, 2019)

Şahin Tepesi (Cem, 2018)

Yeter (Mert, 2016) Haberler.com kısaca bilgiler sizlerle. Aşağıdan haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Hayat Bazen Tatlıdır (Onur, 2016)

FİLMLER

Organik Aşk (Bülent, 2017)

Ketenpere (Trafik Polisi, 2017)

Kolpaçino (Kral, 2014) Haberler.com haberini okuyorsunuz. Haber kaldığı yerden devam ediyor.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Melisa Aslı Pamuk Mustafa Mert Koç Mustafa Mert Koç Dizi Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title