Haberler

Manchester City - Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, TV'de yok mu? 27 Ocak Manchester City - Arsenal İngiltere FA Cup nereden izlenir?

Güncelleme:

Bugün İngiltere FA Cup maçı oynanacak. Bugünkü maçlardan birisi de Manchester City - Arsenal maçı oldu. Futbol severler Manchester City - Arsenal maçını tam saatinde ve vaktinde izlemek için, Manchester City - Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 27 Ocak Manchester City - Arsenal İngiltere FA Cup maçı nereden izlenir, canlı yayın link var mı? araştırması yapıyor. İşte detaylar...

Manchester City - Arsenal maçı hangi kanalda? Manchester City - Arsenal maçı nerede oynanacak? Manchester City - Arsenal maçının canlı izleme linki var mı? Manchester City - Arsenal hangi kanalda, hangi platformda yayınlanıyor?

MANCHESTER CİTY - ARSENAL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Manchester City - Arsenal İngiltere FA Cup maçı 27 Ocak Cuma2023 tarihinde yani bugün 23:00 'da oynanacak.

MANCHESTER CİTY - ARSENAL MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Manchester City - Arsenal maçını Bilyoner TV ve Tivibu Spor 2 ekranlarından izleyebilirsiniz. Maçın başka kanallarda yayını bulunmamaktadır.

MANCHESTER CİTY - ARSENAL NEREDE OYNANIYOR?

Maç, Manchester'da, Etihad Stadyumu'nda oynanacak.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Manchester Futbol Gündem Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title