Haberler

Kırmızı Oda Hakan kimdir, gerçek adı ne? Nejat Uygur kimdir? Nejat Uygur Jr. kaç yaşında? Nejat Uygur kimin oğludur?

Güncelleme:

Konusu kadar oyuncularıyla da ilgi çeken Kırmızı Oda dizisinde Kumru karakteri ilgi çekiyor. Bu hafta Kumru karakterinin yanına bir de konuk oyuncu geldi. Ünlü oyuncu Behzat Uygur'un oğlu olan Nejat Uygur dikkat çekti. Peki, Kırmızı Oda konuk oyuncusu Nejat Uygur kimdir? Nejat Uygur Jr. kimdir, kaç yaşında? Nejat Uygur kimin oğlu?

Kırmızı Oda dizisi her hafta farklı konuk oyuncularıyla dikkat çekmektedir. Bu hafta Kırmızı Oda Kumru karakteri için önemli olan bir karakter de diziye dahil oldu. bu karakteri ünlü tiyatrocu Nejat Uygur'un torunu Nejat Uygur Jr. canlandırıyor. Peki, Kırmızı Oda konuk oyuncusu Nejat Uygur kimdir? Nejat Uygur Jr. kimdir, kaç yaşında? Nejat Uygur kimin oğlu?

NEJAT UYGUR JR. KİMDİR?

Nejat Uygur Jr. kaç yaşında : 25

Nejat Uygur Jr. burcu : Oğlak

Nejat Uygur mesleği: Oyunculuk

Nejat Uygur Jr. 1 Ocak 1995 yılında İstanbul'da doğdu. Babası ünlü oyuncu Behzat Uygur ve amcası da ünlü oyuncu Süheyl Uygur'dur. Nejat Uygur Jr. adını ünlü oyuncu, tiyatro ve komedi duayeni dedesi Nejat Uygur'dan almaktadır. Nejat Uygur torunu olan Nejat, dedesiyle aynı ismi kullanmasından dolayı Nejat Uygur Jr. (Junior) olarak adını kullanmaktadır. O da dedesi ve amcaları gibi oyunculuk yapmaktadır. Tiyatro ve sinema oyuncusu olan Uygur'un asıl alanı tiyatrodur. Nejat Uygur Jr. ilk olarak arkadaşı Sina ile çektiği Vine videoları ile tanındı.

Nejat Uygur lise eğitimini TED İstanbul Koleji'nde tamamladıktan sonra üniversite eğitimi almadı, direkt olarak aile mesleği olan ve hevesli olduğu oyunculuğa başladı. Oyunculuk kariyerine sosyal medyada çektiği videolarla başladıktan sonra dizilere de yönelmiştir. Bizim Hikaye dizisinde canlandırdığı Hikmet rolü tanınan Uygur, daha sonra da tanınmaya ve oyunculuğa devam etmiştir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Behzat Uygur Nejat Uygur Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title