Haberler

Kırmızı Oda Hamdi Baba kim? Hamdi Baba gerçek adı nedir? Diren Polatoğulları kimdir? Kırmızı Oda oyuncuları kim?

Güncelleme:

TV8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda, en son 24 Aralık 2021 tarihinde ekranlara gelmişti. Kısa bir aranın ardından yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam eden dizide Sadi karakterinin dönüşü izleyicileri oldukça fazla heyecanlandırdı. Erkan Petekkaya'nın canlandırdığı Sadi'ye sahip çıkan Hamdi Baba dikkat çekiyor. Azra'nın abisi Hamdi Baba kim? Kırmızı Oda Hamdi Baba kimdir, gerçek adı nedir? Diren Polatoğulları kimdir? Kırmızı Oda oyuncuları kim? Hamdi baba dizide öldü mü?

Kırmızı Oda Hamdi Baba kim sorusunun yanıtı araştırılan konular arasında yer alıyor. Kırmızı Oda dizisi, konusu kadar oyuncularıyla da merak ediliyor. Kırmızı Oda dizisinde Sadi'nin sevgilisi Azra'nın abisi olan Hamdi Baba karakterini kimin canlandıracağı merak ediliyor. Kırmızı Oda Hamdi Baba kimdir, gerçek adı nedir? Diren Polatoğulları kimdir? Kırmızı Oda oyuncuları kim?

KIRMIZI ODA HAMDİ BABA KİM?

Kırmızı Oda dizisinde Hamdi Baba karakterini Diren Polatoğulları canlandırmaktadır.

DİREN POLATOĞULLARI KİMDİR?

12 Şubat 1980'de İstanbul doğmuştur. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk sanatını bitirmiş ve ilk oyunculuğa 2009 yılında başlamıştır.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. Bugüne kadar Kurtlar Vadisi Pusu, Saklı Hayatlar, Aşk ve Devrim, Bir Ses Böler Geceyi, Kurtuluş Son Durak, Üsküdar'a Giderken, Karadayı, Son, Eski Hikaye, Kaçak, Şevkat Yerimdar, Kırık Kalpler Bankası, Küçük Esnaf gibi bir çok projede rol almıştır. Günümüzde ise Show Tv'nin mehşur dizisi Çukur dizisinin devam dizi olan Üç Kuruş dizisinde seri katil İrfan Kahraman / Ferhan karakterini canlandırmaktadır.

DİREN POLATOĞULLARI DİZİLERİ

Kurtlar Vadisi,

Küçük Esnaf,

Şevkat Yerimdar

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Kırmızı Oda Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title