Haberler

Hatice'den seçim sonuçlarının ardından kendisine "Geri zekalı" diyen takipçisine tepki: Bedelini ödemeye hazır mısın?

Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen şarkıcı Hatice, sonuçların ardından "Geri zekalı Hatice ne oldu deden yine seçilemedi" diyen takipçisine sessiz kalmadı. Gelen yorumların hepsini okuduğunu söyleyen şarkıcı, "Hepinizle yakından ilgileneceğim, bedelini ödemeye hazır mısınız?" dedi.

Geçtiğimiz haftalarda cumhurbaşkanlığı seçiminde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediğini ilan eden ve sık sık destek paylaşımları yapan Hatice, sonuçları açıklanmasıyla tepki yorumları almaya başladı. Şarkıcı, kendisine hakaret eden bir takipçisine de tepki gösterdi.

"BEDELİNİ ÖDEMEYE HAZIR MISINIZ?"

Kılıçdaroğlu'nu desteklediği için bazı takipçilerinin tepkisini çeken Hatice, resmi olmayan sonuçlara göre seçimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanmasının ardından eleştirilmeye başlandı. Bir kullanıcı Hatice'ye hakaret ederek "Geri zekalı Hatice ne oldu? Deden Kılıçdaroğlu seçilemedi yine yine yine kaybetti" yorumunu yaptı. Gelen yorumu Instagram hesabından yayınlayan şarkıcı, "Teker teker bütün yorumları okuyorum yılmadan ve emin olun hepinizle yakından ilgileneceğim. Bedelini ödemeye hazır mısınız?" diyerek gözdağı verdi.

Hatice'den seçim sonuçlarının ardından kendisine 'Geri zekalı' diyen takipçisine tepki: Bedelini ödemeye hazır mısın?

OY KOMBİNİ DİKKAT ÇEKTİ

Her oy kullanmaya gittiğinde yaptığı kombinlerle adından söz ettiren şarkıcı Hatice bu sefer de kırmızı kombiniyle dikkat çekti. Beyaz gözlük ve başörtüsü tercih eden Hatice, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Oyumu kullandım. Yaşlandığınızda bile kamburunuz olmasın istiyorsanız dik durun. En büyük zenginlik budur. Dik duruşunuz varsa saygıyla, menfaatiniz varsa haramla yaşarsınız" ifadelerini kullandı.

Hatice'den seçim sonuçlarının ardından kendisine 'Geri zekalı' diyen takipçisine tepki: Bedelini ödemeye hazır mısın?

Hatice'den seçim sonuçlarının ardından kendisine 'Geri zekalı' diyen takipçisine tepki: Bedelini ödemeye hazır mısın?

Hatice'den seçim sonuçlarının ardından kendisine 'Geri zekalı' diyen takipçisine tepki: Bedelini ödemeye hazır mısın?

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Kemal Kılıçdaroğlu Hatice Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

Hakan Arslanoglu:

Tayyip kazansın Ülkeyi terk edeceğim diyen ünlüler. Sözünüzde durun. sadece gidiş bileti alın..

99
19
yanıtYanıtla
By rabsin:

Sana dememiş ki dedesinin ismi Kemal olan birisine demiş. ????

43
20
yanıtYanıtla
ANADOLU FATİHİ:

PARASI BİTMİŞ BELLİKİ KENDİNE HAKARET ETTİRİP PARA KAZANMAYA ÇALIŞIYOR GİBİ...

45
17
yanıtYanıtla
elif yildiz:

inanmışlar bir haram , hırsızlık, kim en cok neyi dillendiriyorsa kendisinde o oldugundan. sürekli çalanlar herkesi çalar goruyor

43
16
yanıtYanıtla
del piero:

sen belirsiz kisilerden olan birisin.hasabini vermeye hazirim.umarim bu yorumlarida okuyorsundur.MURMANSK tayim gel.

32
14
yanıtYanıtla
pederpan:

vee seçimin kazananı belli oldu, alacağı tazminatlar baya fazla olacak gibi :))) gaza gelip kimseye hakaret etmemeli, seçimi partin kazansa da sen kaybedersin ;)

16
4
yanıtYanıtla
Nihat Celik:

Sıracalı sen kumsin

16
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title