Haberler

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 24 Mayıs 2022'deki önemli haberleri sizler için derledi!

Güncelleme:

Haberler.com editörleri tarafından seçilen gündemdeki en önemli haberler. Rusya-Ukrayna savaşı haberleri, Süper Lig maç sonuçları, koronavirüs haberleri, zam haberleri ve magazin dünyasında yaşanan son 24 Mayıs 2022 Salı gelişmelerini Haberler.com'dan takip edebilirsiniz.

24 MAYIS 2022 SALI TÜRKİYE VE DÜNYA GÜNDEMİNDE ÖNE ÇIKAN GELİŞMELER!

Türkiye'de ve dünyada meydana gelen olaylar ve gelişmeleri anlık olarak okurlarına aktaran Haberler.com'un haberleri ile güncel, politika, spor, magazin, kültür, sanat, dünya ve diğer tüm kategorilerde güncel haberlere ulaşabilirsiniz. İşte, Türkiye ve dünya gündeminde öne çıkan gelişmeler...

KILIÇDAROĞLU'NUN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN HAKKINDAKİ İDDİASINA AK PARTİ'DEN YANIT

Bugün parti grubunda konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Kaçmanın hazırlıklarını hızlandırdılar. Akşam saat 22:00'de bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim" şeklindeki sözlerine yanıt AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten geldi. Çelik, yaptığı açıklamada "Bunu daha önce de söylemişti. Ancak milletimiz 15 Temmuz gecesi kimin tanklara karşı milletiyle beraber direndiğini, kimin de tankların yol vermesiyle kaçtığını görmüştür" ifadelerine yer verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu parti grubunda yaptığı konuşmada dikkat çeken ifadeler kullandı. Bugün saat saat 22.00'de bir açıklama yapacağını belirten Kılıçdaroğlu, "Kaçmanın hazırlıklarını hızlandırdılar. Erdoğan vakıf süsü verdiği paralel yapılarla yurt dışına devasa paralar aktarıyor. Yurtdışındaki yapının başlarında da Erdoğan'ın aile bireyleri geliyor. O yabancı ülkede oturma ve çalışma izni çıkartma istiyorlar paravan yapı üzerinden. Birkaç yüz kişi ile sınırlı. İzin çıkarma peşindeler" ifadelerine yer verdi.

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 24 Mayıs 2022'deki önemli haberleri sizler için derledi!

KEMAL KILIÇDAROĞLU : SAAT 22:00'DA BİR KAÇIŞ PLANININ ANATOMİSİNİ İFŞA EDECEĞİM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam saat 22:00'de açıklama yapacağını belirterek, "Bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim." ifadelerini kullandı. Bu sözler sonrası tüm gözler, CHP liderinin saat 22.00'de yapacağı açıklamaya çevrildi.

Chp lideri Kemal Kılıçdaroğlu TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Kılıçdaroğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"BU AKŞAM İFŞA EDECEĞİM"

Bu akşam 22:00'de canlı yayın yapacağını duyuran CHP lideri, "Ben en iyisi bu akşam 22.00'de bu skandalı açıklayayım. Bir kaçış planının anatomisini ifşa edeceğim." ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun saat 22:00'de sosyal medya hesabından bir video paylaşması bekleniyor.

MUSA ORHAN'A HAKARETTEN PARA CEZASINA ÇARPTIRILAN EZGİ MOLA'DAN TEK KELİMELİK YORUM: ŞAŞIRMADIM

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, cinsel saldırı iddiasıyla yargılanan Musa Orhan'a hakaretten 6 bin 960 lira para cezası aldı. Karar sonarı açıklamada bulunan Mola, "Şaşırmadım. Umarım şaşıracağımız günleri görürüz." ifadelerini kullandı.

Oyuncu Ezgi Mola'nın, "nitelikli cinsel saldırı" suçundan ceza alan Musa Orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada karar açıklandı.

Haberler.com Türkiye ve dünya gündemi: Haberler.com editörleri 24 Mayıs 2022'deki önemli haberleri sizler için derledi!

ALİ KOÇ, CANLI YAYINDA RASİM OZAN KÜTAHYALI'NIN YÜZÜNE SÖYLEDİ

Canlı yayında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında yaşanan tartışma gündeme bomba gibi düştü. Programın bir yerinde Ali Koç, Kütahyalı'ya "Karşımdaki zat, o zaman cemaat denilen yapılanmanın destekçilerindendi. Daha da kötüsü kul hakkı yendiği zaman sözcüsüydü" dedi. Kütahyalı ise, "Başkan kul hakkı yediklerimiz vardı. Bizim için kullanışlı aptallardı. Biz askeri vesayeti göçertmenin derdindeydik" karşılığını verdi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un katıldığı Beyaz TV'deki Derin Futbol programı, Ali Koç ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın karşılıklı konuşmaları nedeniyle gündeme oturdu.

Programda Rasim Ozan Kütahyalı, Ali Koç'a yönelik, "Nezaketli davranıyorum ama abartıyorsunuz. Recep Tayyip Erdoğan'ın kellesi alınmak istiyordu, Aziz Yıldırım yanında durmadı" dedi.

Haberler.com ; Güncel, politika, ekonomi, spor, magazin, dünya, sağlık ve diğer tüm kategorilerde güncel haber sunmak ve internet kullanıcısının habere ulaşmasını kolaylaştırmak için oluşturulmuş geniş kapsamlı bir haber portalıdır. Gündemdeki son dakika gelişmeleri, Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri Haberler.com'da bulabilirsiniz. Facebook, Twitter, Instagram ve diğer tüm sosyal medya platformlarından Haberler.com'u takip edebilirsiniz. Haberler.com uygulamasını IOS, Andorid ve Huawei telefon ve tabletlerinizden rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gündem Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title