Haberler

EMEKLİ MAAŞ FARKI ÖDEME TARİHLERİ SON DAKİKA | Maaş farkları ne zaman yatacak? SSK ve BAĞ-KUR emekli maaş farkı yattı mı?

Güncelleme:

Emekli maaş farkları ve zamlı emekli maaş ödeme tarihleri merak ediliyor. Emeklilere yönelik yüzde 5 zam, ek zam ve en düşük emekli maaşının 10 bin TL'ye çıkarılmasıyla ilgili düzenlemeler Meclis Genel Kurulu'nda oylanmaya hazır. SSK emeklileri yüzde 37,57'lik zamla maaşlarını alırken, 2024 zamlı emekli maaşı ödeme tarihleri ve maaş farklarının ne zaman yatacağı araştırılıyor. Emekliye maaş farkları ne zaman yatacak? 2024 Zamlı emekli maaşı ödeme tarihleri! Emekli maaş farkı ödeme tarihleri!

2024 Zamlı emekli maaşı ödeme tarihleri gündeme gelirken emekli maaş farkı ne zaman yatacağı araştırılıyor. Milyonlarca emekli, uzun bir süredir bekledikleri emekli maaşı farklarının ödeme tarihini merakla bekliyordu. Bu bekleyiş sona erdi ve beklenen açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan geldi. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), SSK ve Bağ-Kur emeklilerine enflasyon oranının üzerinde 5 puanlık bir artış yapılarak zam oranı yüzde 42,6 olarak açıklanmıştı. Ancak daha sonrasında, aynı zamanda memur ve memur emeklisine uygulanan yüzde 49,25 zam oranına uyum sağlamak adına emekli maaşları yüzde 49,25'e yükseltildi. Emekliye maaş farkları ne zaman yatacak? Detaylar haberimizdedir...

EMEKLİYE MAAŞ FARKLARI NE ZAMAN YATACAK?

Emekli maaş zam farkları, emeklilerin uzun bir süredir beklediği tarih olan 6-7 Şubat'ta ödenecektir.

Bakan Vedat Işıkhan'ın yaptığı açıklamaya göre, "Ocak 2024 itibarıyla %49,25 oranında yükseltme yaptığımız SSK ve Bağ-Kur emeklilerimiz ile hak sahiplerinin aylık fark tutarlarını ödemeye başlayacağız." dedi.

EMEKLİ MAAŞ FARKI ÖDEME TARİHLERİ SON DAKİKA | Maaş farkları ne zaman yatacak? SSK ve BAĞ-KUR emekli maaş farkı yattı mı?

2024 EMEKLİ MAAŞ FARKI ÖDEME TARİHLERİ

SSK kapsamında emekli olan vatandaşlar için ödemeler 6 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Bağ-Kur kapsamında emekli olan vatandaşlar ise ödemelerin 7 Şubat'ta yapılacağı açıklandı.
Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Meclis Genel Kurulu Bağ Kur Zam Ssk Gündem Finans Yaşam Ekonomi Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title