Haberler

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları: Lütfen herkes sandığa gitsin, oyunu kullansın

Güncelleme:

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, seçim standında yaptığı konuşmada seçmenleri oy kullanmaya çağırdı ve sandıkların korunmasını istedi.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi ( Dem Parti ) Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, "Lütfen herkes sandığa gitsin, oyunu kullansın." dedi.

DEM Partili bir grup, partinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gültan Kışanak'a destek için Sakarya Caddesi'nde seçim standı kurdu. Kışanak'ın seçim broşürlerini dağıtan partililer halay çekti.

Burada konuşan DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, "Kürt sorunu, elbette seçimlerden seçimlere hatırlanacak, seçimlere malzeme edilecek bir süreç değildir." diye konuştu. Hatimoğulları, mücadelelerinin, seçimlerden sonra da çözüm ve diyalog süreci başlayana dek süreceğini söyledi.

Seçmenleri oy kullanmaları için yarın sandıklara çağıran ve sandıklara sahip çıkılmasını isteyen Tülay Hatimoğulları, "Lütfen herkes sandığa gitsin, oyunu kullansın. Oyumuzu kullanmakla yetinmeyelim. Bu oy hırsızlarına karşı, sandık hırsızlarına karşı, kayyumcu zihniyete karşı hep birlikte örgütlü bir şekilde sandıklarımızı korumaya çağırıyorum sizleri." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

DEM Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title