Haberler

Cher kimdir? Cher kaç yaşında, nereli? Cher şarkıları neler?

Güncelleme:

Şarkıcı Cher kimdir, kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. Söylediği şarkılar sayesinde gündeme gelen Cher kaç yaşında, kimdir, nereli araştırılıyor. Peki, Cher kimdir? Cher kaç yaşında, nereli? Cher şarkıları neler?

Cher 20 Mayıs 1946 tarihinde dünyaya gelmiştir. Sayısız ödül alan ve söylediği şarkılar sayesinde adından söz ettiren Cher kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı nedir araştırılıyor. Cher kimdir? Cher kaç yaşında, nereli? Cher şarkıları neler? Detaylar haberimizdedir…

CHER KİMDİR?

Amerikalı Ermeni kamyon şoförü bir babanın kızı olan ve müzik yaşamına 16 yaşındayken sevgilisi Sonny Bono aracılığıyla tanıştığı yapımcı Phil Spector ile başlayan Cher, Hollywood'da çeşitli kayıtlarda vokalistlik yaptı. 1960'ların başında ilk 'single'ını "Ringo, I Love You" adıyla yayınladıktan sonra, 1964'te Sonny Bono'nun yapımcılığında art arda "single"lar çıkardı.

1965 yılında Bono ile yaptıkları Look at Us albümüyle Amerikan listelerinde ikinci sıraya yükselmeyi başaran sanatçı, televizyon programlarında da yer alarak tanınırlığını artırdı. Aynı yıl, adını "Cher" olarak değiştirdi. 1970'te CBS televizyonuna birlikte yaptıkları "Sonny and Cher Live" adlı programa ünlü isimleri konuk ederek zirveye çıktı.

Bu süreçte her yıl çıkardığı yeni albümler ve şarkılarla liste başı olmayı sürdürdü. 1979 yılında ürettiği Take My Home adlı albümüyle 4,5 milyon satış rakamına ulaştı; bu albümle disco türüne geçmişti. Üç yıl sonra da pop - rock tarzında yoğunlaşan sanatçı 1982'de kamera karşısında ilk sinema filminde rol aldı. 1985'te sinemada ödül almasının ardından 1998 yılında evlenip ayrıldığı eski eşi ve partneri Sonny Bono'yu yitirerek onun anısına da bir albüm yaptı: Sonny and Me: Cher Remembers dans müziği ile diğer türler arasında gel - gitler yaşayan Cher, sinema ve müzik kariyeri boyunca birçok ödül kazandı.

Filmografi

Wild on the Beach (1965)

Good Times (1967)

Chastity (1969)

Come Back to the Five and Dime, Jimmy Dean, Jimmy Dean (1982)

Silkwood (1983)

Mask (1985)

Suspect (1987)

The Witches of Eastwick(1987)

Moonstruck (1987)

Mermaids (1990)

The Player (1992)

Prêt-à-Porter (1994)

Faithful (1996)

Tea with Mussolini (1999)

Stuck on You (2003)

Burlesque (2011)

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Cherilyn Sarkisian Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title