Haberler

Çalgı Çengi: İkimiz konusu nedir, oyuncuları kimler? Çalgı Çengi: İkimiz hangi yıl yapımı, nerede çekildi?

Güncelleme:

Bugün Show TV'de Çalgı Çengi: İkimiz filmi ekranlara gelecek. Film hakkında izleyiciler, Çalgı Çengi: İkimiz konusu nedir, oyuncuları kimler? Çalgı Çengi: İkimiz hangi yıl yapımı, nerede çekildi? araştırması yapıyor. Peki, Çalgı Çengi: İkimiz filminin konusu nedir? Çalgı Çengi: İkimiz filminin oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar...

Çalgı Çengi İkimiz, 2016 yapımı Türk komedi filmidir. Çalgı Çengi: İkimiz konusu nedir, oyuncuları kimler? Çalgı Çengi: İkimiz hangi yıl yapımı, nerede çekildi?

ÇALGI ÇENGİ İKİMİZ NE ZAMAN ÇIKTI?

Çalgı Çengi İkimiz, 2016 yapımı Türk komedi filmidir. Yapımcılığını TR 40 33'ün üstlendiği filmin senaristliğini ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir yapmıştır. Filmin baş rollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Rasim Öztekin paylaşmaktadır. Murat Cemcir, film için 4 milyon dolara yakın para harcadıklarını söylemiştir.

ÇALGI ÇENGİ İKİMİZ KONUSU NEDİR?

Salih ve Gürkan iki müzisyen kuzendir. Müzikte dünya starı olmak için Tarkan'ı örnek alıp düğün şarkıcılığını bir basamak olarak kullanmaya karar verirler ama bir türlü üst basamağa çıkamazlar. Talihsizlikleri yüzünden müzik dışında hiçbir özel yeteneği olmayan iki kuzen ünlü olmak için yola çıkıp bir şekilde mafya dünyasına girmeyi başarmışlardır. Orada da bir işe yaramadıkları çabucak fark edilip, mafyanın moral ekibi olarak karanlık insanların düğünlerinde şarkıcılık yapmaya mecbur kalırlar. Nasıl dahil olduklarını dahi bilmedikleri mafya ailesinden ayrılmak istediklerinde kendilerine bir anlaşma sunulur. İlk defa gerçek bir görev alırlar, sahne alacakları düğündeki nikâh memurunu kaçırmaları istenir, nikâh memuru ise zamanında bir düğünde Tarkan'ı şarkı söylerken keşfeden kişi çıkar ve iki kuzeni yıldız yapmak ister. Mafyadan kurtuluşları olan adam aynı zaman da fakirlikten de kurtuluş anahtarı çıkar. Artık bir tercih yapmaları gerekir...

ÇALGI ÇENGİ İKİMİZ OYUNCULARI KİMLER?

Murat Cemcir - Salih

Ahmet Kural - Gürkan

Rasim Öztekin - Bünyamin abi

Ayhan Taş - İsmet

Burak Satıbol - Samet

Ahmet Gülhan - Naz'ın Babası

Ayşe Kökçü - Naz'ın Annesi

Nur Erkul - Naz

Tuna Orhan - Yunus

Cahit Gök - Cemal

Barış Yıldız - Selami

Korhan Herduran - Hulusi

Samet Gürsel - Kadri

Şinasi Yurtsever - Mahmut

Ceyhun Güneş - Bakkal Gökmen

İlker Yakut - Semih

Zihni Göktay - Komiser

Cemil Şahin - Simitçi

Hakan Akın - Metin

Osman Kaba - Doktor

Erdal Şahin - Suçlu

Okan Has - Polis

Sinan Alkan - Metin'in Abisi

Atilla Pakdemir - Döşemeci Numan Usta

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Show Tv Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title