Haberler

Altay, Eyüpspor'a mağlup olarak ligden düştü

Güncelleme:

Trendyol 1. Lig'de deplasmanda Eyüpspor'a 4-1 mağlup olan Altay'ın bitime 5 hafta kala ligden düşmesi kesinleşti. Sezon boyunca transfer yapamayan ve tecrübeli isimlerin ayrılmasıyla zorlu bir süreç geçiren Altay, son umutlarını da kaybetti.

Trendyol 1. Lig'de deplasmanda Eyüpspor'a 4-1 mağlup olan Altay'ın bitime 5 hafta kala ligden düşmesi kesinleşti.

Bu sezon transfer yapamayan ve sezon içinde bazı tecrübeli isimlerin de takımdan ayrıldığı Altay, 29. haftada konuk olduğu Eyüpspor'a 4-1 yenildi. Bu sonuçla 15 puanda kalan Altay'ın, Gençlerbirliği deplasmanında 1-1 berabere kalan Adanaspor'un puan almasıyla ligde kalma umudu kalmadı.

Bitexen Giresunspor'dan sonra lige veda eden ikinci ekip olan Altay, sezonu Ahlatcı Çorum FK, Manisa FK, Boluspor (D), Adanaspor ve Ankara Keçiörengücü (D) maçlarıyla tamamlayacak.

Daha önce 2010-2011'de TFF 1. Lig'e veda eden Altay, TFF 3. Lig'e kadar gerilemişti. 2018-2019 sezonunda döndüğü TFF 1. Lig'de 2020-2021'de Süper Lig vizesi alan siyah-beyazlı ekip, Süper Lig'de sadece 1 sezon mücadele etmişti. Altay, 2 sezondur yer aldığı 1. Lig'den tekrar düştü.

Kaynak: AA / Spor

Eyüpspor Trendyol Altay Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title