Haberler

Jahrein'in, AK Partili Rümeysa Kadak'a yazdıkları tartışma yarattı! Olaya AK Parti Gençlik Kolları Başkanı da dahil oldu

Güncelleme:

Jahrein kullanıcı adlı Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç, AK Parti İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara art arda tepki gösterdi. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan'da tartışmaya dahil oldu.

Geçtiğimiz Nisan ayında Rümeysa Kadak'ın iftar paylaşımı üzerine Twitter'dan birbirine giren ikili, tekrardan Twitter'da gündem konusu oldu. Jahrein, Rümeysa Kadak'ın da içerisinde bulunduğu 'Ekip Go' adlı bir grup gönüllü ile yurt dışı gezilerini eleştirdi.

JAHREIN, RÜMEYSA KADAK'A TEPKİLER YAĞDIRDI

Ak Parti İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak'ın Instagram'dan yaptığı "teşkilat programları, uluslararası toplantılar, 54 mail, 9 baş dönmesi engelleyici hap, 17 toplantı" paylaşımı üzerine Jahrein, Twitter'dan art arda tepkiler yağdırdı.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı da tartışmaya dahil oldu! Jahrein, AK Partili Rümeysa Kadak'a tepkiler yağdırdı!

İFTAR PAYLAŞIMINI TEKRARDAN GÜNDEME GETİRDİ

Jahrein, Rümeysa Kadak'ın Nisan ayındaki iftar paylaşımını tekrardan gündeme getirerek, "Rümeysa kendi elleriyle seçtiği birkaç tane de iyi puan yapan arkadaşı alıyor" sözlerine yer verdi ve bu şekilde önce Türkiye'yi daha sonra ise Avrupa'yı gezdiklerini söyledi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı da tartışmaya dahil oldu! Jahrein, AK Partili Rümeysa Kadak'a tepkiler yağdırdı!

"İŞLERİNİZİ KİM FİNANSE ETMEKTEDİR?"

Popüler yayıncı Jahrein, sosyal medyadan son olarak ise Rümeysa Kadak'a "yaptığınız uydurma sıralamada bile bulunmayan bu gençleri gezdirip, diğer gençleri özendirdiğiniz işlerinizi kim finanse etmektedir?" sorusunu yöneltti.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı da tartışmaya dahil oldu! Jahrein, AK Partili Rümeysa Kadak'a tepkiler yağdırdı!

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI DEVREYE GİRDİ

Jahrein'in Twitter'daki Rümeysa Kadak paylaşımlarına tepki gösteren AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, "Sen kimsin ya terbiyesiz? Oturduğun yerden dünyayı yiyip klavyeden sallamaya benzemez bu işler. Haddini bil" dedi ve açıklamasının devamında "Rümeysa Kadak yüce meclisin en genç temsilcisi. Senin gibi bir ahlak yoksununu prim kasacağı biri değil." sözlerine yer verdi.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı da tartışmaya dahil oldu! Jahrein, AK Partili Rümeysa Kadak'a tepkiler yağdırdı!

MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞININDAN VAZGEÇMİŞTİ

İstanbul'dan bağımsız milletvekili adayı olacağını açıklayan yayıncı Jahrein, daha sonra adaylığını iptal ettiğini duyurmuştu. Uzun bir aradan sonra ise Tekrardan Twitch yayınlarına geri döndü.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Rümeysa kadak Ahmet Sonuç AK Parti Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

sinyor:

tek bir soru önergesi,kanun teklifi yok.yıllardır gelmiş imza at demişler atmış geçmiş ha ben m.vekili değilim ha kendisi vekil ikimizde aynı durumdayız.1 kuruş param cebine girmişse haram olsun.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title