Haberler

Güneş Enerjisi Alanında Çözüm Üretiyorlar

sponsorlu içerik
Güncelleme:

2014 yılında Luvi Enerji projelendirme firması olarak başlayan Luvi Enerji Firması daha sonra projelendirme firması paralelinde danışmanlık hizmeti sundu. 2018 yılı itibariyle 1.5 megawattlık projelerini faaliyete geçirdiler.

"GÜNEŞ ENERJİSİ ALANINDA ÇALIŞIYORUZ."

Luvi Enerji Firma Sahibi Oğuz Kılıç, "Luvi Enerji olarak tamamiyle güneş enerjisi alanında çalışıyoruz. Başka bir faaliyet alanımız yok. Güneş enerjisi alanında en başta müşterimiz bize geldiğinde prosedürleri anlatıyoruz. Danışmanlık veriyoruz. Fizibilite çalışmasını uyguluyoruz. İzin alınması gereken kurumları, takip etmesi gereken kurumları müşterimize iletiyoruz. İzinden sonra TEDAŞ projelendirmesi ve teknik projelendirmeyi biz yine kendi bünyemizde yapıyoruz. Sonrasında kurulma aşamasına geçiyoruz." ifadelerini kullandı.

"TÜM ÇALIŞMALARI TEK BİR ELDEN A'DAN Z'YE YÜRÜTÜYORUZ."

Oğuz Kılıç, "Faaliyetlerimiz tamamiyle kendi bünyemiz içerisinde, hiçbir işi taşore etmeden tamamiyle kendi bünyemizde çözüyoruz. Proje ve tasarımı kendi mühendislik ekibimizle çözüyoruz. Kurulum aşamamızda kemik ekibimiz etrafında ekipler kurarak proje bazlı çözümlerimiz oluyor." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title