Haberler

Zile'de Zabıta Personeline Eğitim Verildi

Zile Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliğince Çevre Mevzuatı ve Kabahatler Kanunu konusunda zabıta personeline eğitim düzenlendi.

Zile Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliğince Çevre Mevzuatı ve Kabahatler Kanunu konusunda zabıta personeline eğitim düzenlendi.

Sincan Belediyesi Zabıta Amiri Enis Sertan Şenses tarafından verilen eğitimde imar, çevre, trafik ve turizmle ilgili zabıta ekiplerine bilgi verildi. Gürültü kirliliği, çevre kirliliği, hava kirliliği, denetimlerde dikkat edilecek hususlar, çöp evler ve sokak hayvanları, başıboş köpeklerin toplanması konusunda belediye zabıta ekiplerine düşen görevler de anlatıldı.

Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, "Belediyemiz bölgemizdeki kurumsallaşma yolunda adım atan belediyelerden birisi. Biz biliyoruz ki belediye başkanı dahil biz bir bütünün parçasıyız. Hepimizin kendisine göre bir doğrusu ve yanlışı vardır. Biz sürekli eğitimler alarak bu hatalarımızı, yanlışlarımızı düzeltmek zorundayız. Belediyeler Birliğinden veya ortak projeler üreterek ilk yardım olsun, halkla ilişkilerde olsun, sosyal güvenlikte olsun, eğitimler alıyoruz düne göre bugün daha iyi bir personel olma gayreti içindeyiz." diye konuştu.

Eğitime katılan personele belgeleri verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Sincan Zile Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title