Haberler

Yeşilçam Mezar Ziyaretinde

50.Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali için Antalya'ya gelen Yeşilçam'ın ünlü sanatçıları, hayatlarını kaybeden sanatçıların mezarlarını ziyaret edip dua etti.

50. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali için Antalya'ya gelen Yeşilçam'ın ünlü sanatçıları, hayatlarını kaybeden sanatçıların mezarlarını ziyaret edip dua etti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, AKSAV Başkanı Tufan Dağıstanlı ile Ediz Hun, Oya Aydoğan, Yusuf Sezgin, Coşkun Göğen, Meral Orhonsay, Bulut Aras'ın da arasında bulunduğu Yeşilçam'ın sevilen isimleri Andızlı Mezarlık'ta Avni Tolunay'ın mezarını ziyaret etti. Ziyarette Başkan Akaydın ve AKSAV Başkanı Dağıstanlı, Tolunay'ın mezarına birer çelenk bıraktı. Sanatçılar mezara kırmızı karanfil bıraktı. Okunan Yasin-i Şerif'in ardından dua ettiler. Sanatçılar ve Başkan Akaydın, daha sonra Uncalı Kent Mezarlığı'nda mezarları bulunan Behlül Dal, Hayati Hamzaoğlu, Rekin Teksoy ve trafik kazasında hayatını kaybeden Boran Kaya'nın kabirlerini ziyaret etti. Yorgun olan bazı sanatçılar golf arabası ile ziyaretlerini gerçekleştirdi. Burada mezarlara, büyükşehir belediyesi ve AKSAV'ın çelenkleri sunuldu. Edilen duaların ardından sanatçılar konakladıkları otele döndü. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title