Haberler

Yangında Yaralanan 10 Yaşındaki Ayşe Nur, Hastanede Öldü

ISPARTA'nın Şarkikaraağaç İlçesi'nde 2 katlı evlerinde çıkan yangından babaannesi ve 2 kardeşiyle ağır yaralı halde kurtarılan 10 yaşındaki Ayşe Nur Böcek, sevk edildiği Kocaeli'deki hastanede yaşamını yitirdi.

ISPARTA'nın Şarkikaraağaç İlçesi'nde 2 katlı evlerinde çıkan yangından babaannesi ve 2 kardeşiyle ağır yaralı halde kurtarılan 10 yaşındaki Ayşe Nur Böcek, sevk edildiği Kocaeli'deki hastanede yaşamını yitirdi.

Şarkikaraağaç'a bağlı Belceğiz Köyü'nde saat 02.30 sıralarında Ramazan Böcek'in anne babası ve ailesiyle birlikte oturduğu 2 katlı evde bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Çocuklar Emine Böcek (14), Mehmet Nuri Böcek (13) ve Ayşe Nur Böcek'in kaldığı odada başlayan yangın büyüdü. Alev ve dumanı görenler itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Evden kurtulmayı başaran baba Ramazan Böcek ve diğer yakınları babaanne 54 yaşındaki Ayşe Böcek ile Emine, Mehmet Nuri ve Ayşe Nur Böcek'i alevlerin arasında kurtardı. Yangın Şarkikaraağaç, Çarıksaraylar ve Çiçekpınar'dan gelen itfaiye ve arazözlerin yardımıyla söndürüldü.

Yangın sonrası ev tamamen kullanılamaz hale gelirken, yaralılar ambulanslarla hastaneye götürüldü. Durumu ciddi olan Emine Böcek Isparta'ya, Ayşe Nur Böcek ise ambulans helikopterle önce Isparta, ardından Kocaeli'ye sevk edildi. Kocaeli'deki Yanık Tedavi Merkezi'ne götürülen Ayşe Nur Böcek, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Çocukların, yangının kaldıkları odanın kapısında başlaması nedeniyle dışarı çıkamadıkları belirtilirken, babaanne Ayşe Böcek'in ise yangından kaçmak istediği sırada düşüp yaralandığı kaydedildi.

- Isparta

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şarkikaraağaç Isparta 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title