Haberler

Vodafone Cep Özgür‘den Tron Efsanesi Sürprizleri Ve Nokia N8 Hediye!

Vodafone, Cep Özgürlülere Sömestir Tatilinde Disney'in 28 Ocak 2011'de Vizyona Girecek Tron Efsanesi Filminde de Kullanılan 20 Adet Nokia N8 Hediye Ediyor.

Dünya mobil iletişim lideri Vodafone, Disney'in beyaz perdede daha önce hiç görülmemiş bir dijital dünyada geçen, aksiyon dolu 3D serüven filmi Tron Efsanesi'ni merakla bekleyen gençlere özel sürprizler sunuyor. 28 Şubat 2011 tarihine kadar Cep Özgür tarifesi abonelerinden SMS ile kampanyaya katılanlar arasında yapılacak çekilişte 20 Cep Özgür kullanıcısı yeni Nokia N8 sahibi oluyor.

SMS ile çekilişe katılan Cep Özgür'lüler aynı zamanda Disney'den Tron Efsanesi ile ilgili oyun, duvar kağıdı, ekran koruyucusu gibi mobil içeriğin yanı sıra film bileti ve Daft Punk'ın film soundtrack albümünden şarkılar kazanma şansı da yakalayacak. Çekilişe katılmak ve anında hediyeler kazanmak için TRON boşluk AD SOYAD ADRES yazıp 1001'e kısa mesaj göndermek gerekiyor. Nokia N8 çekilişine sadece Cep Özgüraboneleri katılabiliyor.

Disney'den Tron Efsanesi filmine anında 2 kişilik sinema bileti kazanmak için çekilişe katıldıktan sonra, cep telefonuna gelen katılım kodu ile http://tron.cepozgur.comadresine girmek yetiyor. Sinema bileti kazanmak için siteyi ziyaret eden ilk 1000 Cep Özgür'lüden biri olmak gerekiyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title