Haberler

Veli Küçük Protokole Girdi

Güncelleme:

Ergenekon davasında Türkiye'nin yıllarca konuştuğu isimlerden olan emekli Tuğgeneral Veli Küçük, Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 177. yılı için düzenlenen törende protokolde yer aldı.

Ergenekon davası sanığı emekli Tuğgeneral Veli Küçük'ün, Bilecik'te Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 177'inci yıl dönümü nedeniyle düzenlenen bir törende protokolde yer alması dikkat çekti.

VELİ KÜÇÜK DE ORADAYDI

Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk anıtına çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlarken, Bilecik İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde devam etti.

Buradaki törene, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Söğüt İlçe Kaymakamı Berkan Sönmezay, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 2. Jandarma Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, Bilecik Başsavcısı Bekir Şahiner, Bilecik Barosu Başkanı Avukat Halime Aynur, Bilecik İl Jandarma Komutanı Albay Alper Sır, Bilecik İl Emniyet Müdürü Vekili Hicri Görgülü, emekli Tuğgenerel Veli Küçük, kurum müdürleri ve çok sayıda jandarma personeli katıldı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Veli Küçük Söğüt Güncel Haberler

500

Yorumlar (50)

Adil:

Ey vatan hainleri Veli Küçük ün çorabı olamazsanız. . .

22
24
yanıtYanıtla
ibrahim:

adam gibi dam. paşa gibi paşa. memleketinde 3 yıl görev yaptım. bir kişidende şikayet duymadım. tam bir memleket sevdalısı.

24
22
yanıtYanıtla
halk:

AKP sonunda Ergenekoncu oldu. Artik koyun koyunalar;-)))

37
3
yanıtYanıtla
HAŞGEŞ KAFALI:

VARLIĞIN YETER PAŞAM ALLAH SAĞLIK SIHAT VERSİN PAŞAM

12
24
yanıtYanıtla
zaza 12:

akp halktan umudunu kesti katlleri ipine sarıldı

32
4
yanıtYanıtla
ovit:

iki yuzlu mahluk diktator rt

26
7
yanıtYanıtla
Adil:

Paşam benim. . Seni tanıyan tanıyor. . Salladılar ama yıkamadılar. . Sonuna kadar arkandayız. . Bu millete ve ordusuna nasıl hizmet ettiğini bilen biliyor, bilmeyen lavuklar da yalan yanlış konuşuyo. .

17
15
yanıtYanıtla
KAMİL:

VELİ BABA ÇIKTI YANDINIZ OĞLUM HASAT BAŞLADI

19
12
yanıtYanıtla
D.T.:

hizmet hareketini bitirmek için bu hainleri hayasızca dışarı çıkarıp kahraman yapan eyyyyyyy Erdoğan. ölümün bu keferelerin elinden olacak dikkat et.

19
11
yanıtYanıtla
yusuf sağlam:

hain hizmet hareketi

yanıt2
yanıt6
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title