Haberler

Vali Şahin: Her Türlü Kötü Niyetli Mihrakları Takip Ediyoruz

* İstanbul Valisi Vasip Şahin,"Her türlü risk unsurunu, her türlü kötü niyetli mihrakları takip ediyoruz.

* İstanbul Valisi Vasip Şahin,

"Her türlü risk unsurunu, her türlü kötü niyetli mihrakları takip ediyoruz. Onlara en ufak bir fırsat vermemek için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. Zaman zaman bir takım olaylar oluyor olsa bile inanın bunların hepsinin üstesinden gelebilecek derecede arkadaşlarımız şevk, gayret, özveri, içerisinde çalışıyorlar"

"Bütün vatandaşlarımızdan isteğimiz, bu Doğulu bu Batılı gibi komşularıyla, dostlarıyla böyle ön düşünce, ön hesap yapmaksızın 'biz Anadolu'da biriz, birlikteyiz. Dün de birlikteydik, bugün ve yarın da birlikte olacağız' anlayışıyla ilişkilerini, samimiyetliklerini daha da artırmalarıdır"

Haber - Kamera: Enver ALAS - İSTANBUL / DHA

İstanbul Valisi Vasip Şahin, "İstanbul'da bütün halkımızla birlikte şu konunun dikkatle üzerinde duruyoruz. Her türlü risk unsurunu, her türlü kötü niyetli mihrakları takip ediyoruz. Onlara en ufak bir fırsat vermemek için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. Zaman zaman bir takım olaylar oluyor olsa bile inanın bunların hepsinin üstesinden gelebilecek derecede arkadaşlarımız şevk, gayret, özveri, içerisinde çalışıyor" dedi.

İstanbul Valiliği tarafından düzenlenen, İstanbul Valisi Vasip Şahin başta olmak üzere ilçedeki kamu, kurum ve kuruluşların yetkilileriyle sivil toplum örgütleri temsilcilerinin katıldığı 'İlçe Buluşmaları' bu kez Esenler'de yapıldı. Esenler Kültür Merkezi'nde gerçekleşen toplantının basına açık kısmında konuşan Vasip Şahin, kentsel dönüşüm çalışmalarında İstanbul'da ilk kazma vurulan yerin Esenler olduğunu hatırlatarak kentsel dönüşüm çalışmalarının en başarılı örneklerinden bir kısmının burada sergilendiğini söyledi.

"ESENLER, O PROJEYLE EN CAZİP İLÇELERDEN BİRİSİ HALİNE GELECEK"

Esenler'in İstanbul'un 1970'lerdeki çarpık, plansız kentleşmesinden en fazla nasibini alan yerlerden birisi olduğunu belirten Şahin, "Ancak Esenler'de güzel bir faaliyet başladı. Yakında açılışı yapılacak olan örnek uygulamayla birlikte asıl büyük uygulamayı belediyemizin Hasdal bölgesinde çok güzel bir projesi var. O projenin hayata geçmesiyle Esenler, İstanbul'un Avrupa yakasının en cazip ilçelerinden birisi haline gelecek" diye konuştu.

"HER TÜRLÜ RİSK UNSURUNU TAKİP EDİYORUZ"

Vasip Şahin konuşmasında, başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin çeşitli yerlerinde yaşanan terör olaylarına da değindi. İstanbulluların huzuru için bütün güvenlik güçleriyle ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarına vurgu yapan Şahin şunları söyledi:

"Ülkemiz bu terör belasından mutlaka kurtulacaktır. Terörün, bugün uyguladığı yöntemlerle hiçbir grubun, hiçbir zümrenin ya da kişinin Türkiye'ye birşeyi kabul ettirmesi asla mümkün olmayacaktır. İstanbul'da da bütün halkımızla birlikte şu konunun dikkatle üzerinde duruyoruz. Her türlü risk unsurunu, her türlü kötü niyetli mihrakları takip ediyoruz. Onlara en ufak bir fırsat vermemek için elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. Zaman zaman bir takım olaylar oluyor olsa bile inanın bunların hepsinin üstesinden gelebilecek derecede arkadaşlarımız şevk, gayret, özveri, içerisinde çalışıyorlar. Hain odakların bu milletin arasına nifak sokmak isteyenlerin, bu milleti bölmek, Anadolu coğrafyası üzerinde ameliyat yapmak isteyenler hiçbir zaman başarılı olamayacaklar. Bu milletin güçlü irfanını, iradesini ve kardeşlik duygusunu karşılarında bulacaklar."

TERÖRE KARŞI DOSTLUK VE KARDEŞLİK MESAJI

Teröre karşı dostluk ve kardeşliğin daha fazla artırılması gerektiğinin önemine vurgu yapan Vali Şahin, "Bütün vatandaşlarımızdan isteğimiz, bu Doğulu bu Batılı gibi komşularıyla, dostlarıyla böyle ön düşünce, ön hesap yapmaksızın 'biz Anadolu'da biriz, birlikteyiz. Dün de birlikteydik, bugün ve yarın da birlikte olacağız' anlayışıyla ilişkilerini, samimiyetliklerini daha da artırmalarıdır" ifadelerini kullandı.

Esenler Buluşmaları'na Vasip Şahin'in yanı sıra Esenler Kaymakamı Yüksel Ünal, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ile ilçe kurum müdürleri, kamu ve özel hastanelerin temsilcileri, muhtarlar, okul müdürleri, oda ve meslek teşekkülleri, okul aile birliği başkanları, üniversite yöneticileri, sivil toplum kuruluşları başkanları katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Vasip Şahin Türkiye Esenler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title