Haberler

Vali Çakacak'tan Mersin İdmanyurdu'na Sıcak İlgi

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, düzenlenen moral yemeğinde Mersin İdmanyurdu Kulübü yöneticileri, futbolcuları ve teknik ekibiyle tanıştı.

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, düzenlenen moral yemeğinde Mersin İdmanyurdu Kulübü yöneticileri, futbolcuları ve teknik ekibiyle tanıştı.

İskele Marin Restaurant'ta düzenlenen yemeğe Vali Özdemir Çakacak, Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar, Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Onursal Başkan Hamit İzol, Başkan Vekili Senan İdin, teknik direktör Rıza Çalımbay, yardımcıları ve futbolcular katıldı.

Son derece sıcak ve samimi bir ortamda geçen moral yemeğinde konuşan Vali Çakacak, Mersin İdmanyurdu'nun, kenti Spor Toto Süper Lig'de başarıyla temsil ettiğini dile getirerek, başkan Kahramanlı'dan kulüple ilgili bilgi aldı. Bursaspor maçında ilk kez takımı izleme şansı bulduğunu ve alınan galibiyetin sevincini yaşadığını anlatan Vali Çakacak, zorlu Trabzonspor maçı öncesi teknik direktör Rıza Çalımbay ve futbolcularına başarı diledi. Sporun dostluk, kardeşlik ve barış olduğunun altını çizen Vali Çakacak, "Mersin her inançtan her kültürden insanın kardeşçe bir arada yaşadığı bir hoşgörü kentidir. Allah Mersin'e birçok güzelliği ve zenginliği nasip etmiş. Mersin İdmanyurdu da bu zenginliklerden biri. Yakalanan başarılı çıkışın devam ettirilmesi en büyük dileğimiz. Şehrin yöneticileri olarak her zaman üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Mersin İdmanyurdu'nun seveni ve taraftarı çok fazla. Bizler de buna dahil olduk. Dileğimiz kulübümüzün kalıcı başarılara imza atması ve Spor Toto Süper Lig'de üst sıralarda yer alarak ilimizi Avrupa Kupaları'nda temsil etmesidir" dedi.

Başkan Ali Kahramanlı ise Vali Çakacak'ın Mersin İdmanyurdu'na desteklerini esirgemeyeceğinden emin olduklarını dile getirerek, kendisine kulüp rozeti taktı. - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin İdmanyurdu Özdemir Çakacak Ali Kahramanlı Rıza Çalımbay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title