Haberler

Vali Aydın Vatandaşlarla Buluştu

Güncelleme:

Vali Aydın, İl Müftülüğü iftar yemeğinde, ihtiyaç sahibi vatandaşlarla bir araya geldi.

Siirt Valisi Ahmet Aydın,Sancaklar vakıflarının destekleriyle, Siirt Müftülüğü tarafından organize edilen iftar yemeğine katıldı.

Bilek Havuzbaşı Tesisleri'nde verilen iftar yemeğine, Vali Ahmet Aydın, yanısıra Siirt Ak parti Milletvekilleri Afif Demirkıran, Osman Ören, Siirt Üniversitesi Rektörürü Prof. Dr. Recep Ziyadanoğulları, İl genel Meclis Başkanı Fırat Soysal, Vali Yardımcısı Mustafa Pala, bazı ilçe kaymakamları, il genel meclis üyeleri, Sancaklar Vakfı başkanı Şakir Sancak, Ak Parti İl başkanı Ali İlbaş, İlçe müftüleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile ihtiyaç sahibi 500 davetli katıldı.

İftar Programı, Ulu Camii İmam hatibi, Ramazan Toprakı' ın okuduğu Kuran-ı kerim tilaveti ile başladı.

İftar yemeği sonrasında konuşan Siirt Müftüsü Faruk Arvas " Bu tür İftar programaların sevgi ve kardeşliğin pekişmesine vesile olduğunu belirterek, Bugünki iftarımızın amacı birliktelik sağlamak, ihtiyaç sahbi vatandaşlarımızla biraraya gelmektir. Bu rahmet ve fazilet ayında bizleri bu anlamlı iftar yemeğinde biraraya getiren ve bizlere destek sağlayan Sancaklar Vakfı'na ve katılımlarından dolayı tüm davetlilere şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ederim." dedi.

Vali Ahmet Aydın ise yaptığı konuşmada, "Mübarek Ramazan ayı birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveleştiği, hayır ve hasenat işlerinin arttığı bir ay olduğunu belirterek, iftar yemeğinin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Siirt İl Müftülüğü tarafından hazırlanan ve 700 kişinin iştirak ettiği iftar programı, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlayan İftar Programı, İl Müftüsü Faruk Arvas tarafından yapılan dua ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Aydın Osman Ören Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title