Haberler

Uyuşturucu bağımlısı eşi tarafından dövülerek öldürülen kadın memleketinde toprağa verildi

Güncelleme:

Antalya'da uyuşturucu bağımlısı eşi tarafından dövülerek öldürülen Sinem Albeni, memleketi olan Kocaeli'de toprağa verildi. Olayın ardından tutuklanan Ufuk Albeni cezaevine gönderildi.

ANTALYA'da uyuşturucu bağımlısı eşi Ufuk Albeni (40) tarafından dövülerek öldürülen Sinem Albeni (38), memleketi olan Kocaeli'de toprağa verildi.

Olay, 17 Haziran günü saat 19.00 sıralarında Antalya'nın Kepez ilçesi Özgürlük Mahallesi 2658 sokak üzerinde yer alan 4 katlı apartmanın 2'nci katında meydana geldi. 3 çocuk annesi Sinem Albeni ile uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen eşi Ufuk Albeni arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ufuk Albeni, eşi Sinem Albeni'yi sopa ve yumrukla darbetmeye başladı. Kadının çığlıklarını duyan komşuların ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekibi geldi. Sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından ambulansa alınan Sinem Albeni, hastane yolunda hayatını kaybetti. Ufuk Albeni ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TOPRAĞA VERİLDİ

Adli Tıp Kurumu morgunda otopsi yapılan Sinem Albeni'nin cenazesi, ailesi tarafından memleketleri olan Kocaeli'nin Derince ilçesine getirildi. 15, 13 ve 3 yaşlarında 3 çocuk annesi olan Sinem Albeni'nin cenaze namazı, Çenedağ Mahallesi'ndeki Cımbızlar Camisi'nde ikindi namazının ardından kılındı. Sinem Albeni'nin cenazesi, Derince 17 Ağustos Şehitleri Mezarlığı'nda toprağa verildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kocaeli Antalya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
title