Haberler

Ukraynalı Alona Aşkı İçin Müslüman Oldu, Türk Geleneklerine Göre Evlendi

Güncelleme:

Aşkı için Müslüman olup "Gonca" ismini alan Ukraynalı mühendis Alona Simanchuk, İslahiyeli inşaat işçisi Emre Can ile memleketinde Türk geleneklerine göre sokak düğünüyle evlendi.

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde inşaat işçisi 24 yaşındaki Emre Can, yaşıtı Ukraynalı Elektronik Mühendisi Alona Simanchuk'la memleketinde Türk geleneklerine göre sokak düğünüyle evlendi.

MÜSLÜMAN OLUP "GONCA" ADINI ALDI

İslahiye'de inşaatlarda işçi olarak çalışan lise mezunu Emre Can, sosyal medyada ortak arkadaşları aracılığıyla tanıştığı ve uzun süre görüştüğü Ukraynalı Elektronik Mühendisi Alona Simanchuk'u Türkiye'ye davet etti. Türkiye'ye gelip görüştüğü Emre Can ile evlenme karar alan Simanchuk, Müslüman olup 'Gonca' adını aldı.
SOKAK DÜĞÜNÜ YAPTILAR

Çift için, Bahçelievler Mahallesi'nde sokak düğünü yapıldı. Bindallı giyen ve kına yakılan Ukraynalı gelin ile damat, dans edip çiftetelli oynadıktan sonra halay çekti.
"AŞKIM İÇİN HER ŞEY YAPARIM" DEDİ

Ukraynalı gelin, Türk geleneklerine göre evlendiği içi mutlu olduğunu belirterek, "Aşkım için Müslüman olmaktan ve Türk geleneklerine göre gerçekleştirilen düğünden mutluyum. Düğün ilginç ama aynı zamanda da eğlenceli" dedi.
DAMAT İSE EŞİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Emre Can ise, gelenekleriyle evlendiklerini ve eşinin bunu kabul ettiği için kendisine teşekkür ettiğini söyledi.




Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emre Can Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title