Haberler

Üç Yaşındaki Çocuk Yangında Öldü, Babası Ağır Yaralı

Güncelleme:

Kağıthane Şirintepe Mahallesi Ardıç sokak 20 numarada bir gecekonduda saat 18.30 sıralarında bir gecekonduda çıkan yangında 3 yaşındaki bir çocuk ölürken babası da ağır yaralandı

Kağıthane Şirintepe Mahallesi Ardıç sokak 20 numarada bir gecekonduda saat 18.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını gören mahalleli hemen itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri hemen yangına müdahale etti. Mahalle sakinleri evin içinde iki kişinin olduğunu haber alınca kapıyı kırarak içeri girdi. İçeri giren itfaiye erleri önce yangını söndürdü. Daha sonra ev sahibi Gökhan Şuataman'ın yerde yattığını gördü. Ağır yaralı bir şekilde çıkarılan Şuataman olay yerinde hazır bekleyen sağlık ekipleri tarafından ambulansa konuldu. Dumandan etkilenen Şuataman ambulansla hastaneye kaldırılırken, itfaiye erleri içerde yaptığı araştırmada Gökhan Şuataman'ın 3 yaşındaki oğlu Özkan'a mutfakta ulaştı. Küçük çocuğa sağlık ekipleri ambulansta müdahale etti. Ancak tüm müdahalelere rağmen 3 yaşındaki Özkan kurtarılamadı. Küçük Özkan'ın cansız bedeni Kağıthane Devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

Görgü tanığı Güllü Karakoyun, 'Yangın saat 18.30'da oldu. Torunuma yemek veriyordum. Ses duydum dışarı çıktım. Alevleri gördüm. Büyük oğlu Şahin'e sordum; Ne oluyor' diye. 'Babamla kardeşim içerde yanıyorlar' dedi. Kapı kilitliymiş. Küçük çocuğu dışarı çıkmasın diye kapıyı kilitlemişler. Eşi gelene kadar uyumak istemiş. Yangının neden çıktığını bilmiyoruz. Çocuk ölmüş babada ağır yaralı çıkarıldı? şeklinde konuştu. Olay yeri inceleme ekipleri bir süre incelemede bulunurken polis soruşturma başlattı. 3 yaşındaki Özkan'ın cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şirintepe Kağıthane Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title