Haberler

Tüsiad Dış Politika Ödülü Bıldt'e Verilecek

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (Tüsiad), 'Bosphorus Prize For European Understanding' Adı 2003 Yılından Bu Yana Düzenlediği Dış Politika Ödülü'nü, 2007 Yılı İçin İsveç Dışişleri Bakanı Carl Bildt'e Verecek.

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), ''Bosphorus Prize for European Understanding'' adı 2003 yılından bu yana düzenlediği Dış Politika Ödülü'nü, 2007 yılı için İsveç Dışişleri Bakanı Carl Bildt'e verecek.

TÜSİAD'tan yapılan yazılı açıklamaya göre söz konusu ödül, 2 Mayıs Cuma günü Ankara Palas Devlet Konukevi'nde düzenlenecek akşam yemeği sırasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından İsveç Dışişleri Bakanı Bildt'e verilecek.

TÜSİAD'ın Dış Politika Ödülü, Türkiye'nin AB'ye entegrasyonu sırasında karşılaştığı siyasi, ekonomik, sosyal ve kültürel engellerin aşılmasında yapılan çalışmalara, Türkiye ile AB arasındaki işbirliğinin, karşılıklı anlayışın ve ortak değerlerin gelişmesine katkıda bulunduğuna inanılan kişi veya kuruluşlara veriliyor.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title