Haberler

Türkiye Okuyor, Nt Büyüyor

Yeni Açılan Nt Isparta Mağazası Da Okula Dönüş İçin Hizmete Hazır NT Mağazaları 2011 – 2012 eğitim öğretim döneminde hızlı bir giriş yapıyor.

Bu yıl da okula dönüşün en hesaplı adresi olacak olan NT, okul sezonunun açılışını yeni mağazalarının açılışıyla gerçekleştiriyor.

Eğitim kültür mağazacılığının adresi NT, çocuklar için 2011 – 2012 eğitim öğretim hızlı bir giriş yapıyor. Eylül ayı ile başlayacak okul alışverişi döneminde çocuklara ve ailelerine tam hizmet sunmak isteyen NT, bu kapsamda hazırladığı birçok kampanyanın yanı sıra yeni mağazalarla ile büyümeye devam ediyor.

Veliler okulların başlamasına az bir zaman kala kaliteli ürünleri, bol çeşitleriyle, uygun fiyatlarla, yaygın şube ağına sahip güvenilir alışverişin adresi NT'de bulabilecekler.

Bu sezonda okul hazırlığına büyük bir önem veren NT, kırtasiyeden okul kitaplarına, önlükten çantaya, teknolojik ürünlerden temel eserlere kadar birçok kampanya ile sezona giriyor. Çocukların eksiksiz okula başlaması için tüm ürün alternatiflerine raflarında yer veren NT, ayrıca alışveriş sırasında çocuk gelişimi uzmanlarının rehberliğinden de tüm aileler, çocuklar ve öğretmenler yararlanmasını sağlıyor.

Çocukların sürekli ihtiyacı olan kırtasiye ürünlerinde sezon için özel fiyat düzenlemesine giden NT, ayrıca tüm ürünlerinde Eylül ayı boyunca yapılacak her alışverişe Ekim ayında yapılacak 30 TL'lik alışverişlerde geçerli olacak 5 TL'lik indirim çeki veriyor. Eğitime destek olacak, MEB'nın tavsiye ettiği temel eserlerden de özel fiyata 3'lü paketler yine NT raflarında yerini alıyor.

Yeni sezon kampanyası ile ilgili bir değerlendirme yapan Mesut Öztemel

2010 yılı TÜİK (Türkiye İstatistik Kurumu) verilerine göre Türkiye 'de ilk ve orta öğretimde toplam 69.684 okul, 774,363 öğretmen ve 16 milyon 845 bin 528 öğrenci bulunduğunu belirterek, bu alanda yapılacak çalışmaların doğruluğu hassas bir konu olduğunu bu nedenle eğitim ve öğretim sektörüne hizmet vermenin çok ciddi bir sorumluluğu da beraberinde getirdiğini belirterek şöyle devam etti:

"NT Mağazaları olarak bu alanda sorumlu marka bilinci ile hareket etmeye çalışıyoruz. Öğrencilerimizin kullanacağı malzemelerin kalitesini önemsiyoruz. Bu dönem için hazırlıklarımız 6 ay öncesinden başlamaktayız. Öğretmen, öğrenci ve velilerle bir önceki dönemin değerlendirmeleri yapılarak bu değerlendirmeler sonucunda beklentileri tespit etmekte, gerekli iyileştirmeleri gerçekleştirmekteyiz. Ürünlerimizi titizlikle seçerken seçimlerimiz sırasında tedarikçilerimizden sağlık, garanti, kalite gibi önemli kriterlerde belgeler talep etmekteyiz. Bu kriterleri karşılayan tedarikçilerimizin ürünleri mağazalarımızda yerini alırken bu ürünlerin en iyi şekilde sunulması için tüm personelimiz bu önemli dönem öncesinde eğitimler almaktadır."

Çocuklarımızın gelişimini eğitim ve kültür mağazacılığının lider markası olarak son derece önemsiyoruz.

Çocuklar NT Mağazalarının en değerli misafirleri olduğunu dile getiren Mesut Öztemel "Çocuklarımızın gelişimini eğitim ve kültür mağazacılığının lider markası olarak son derece önemsiyoruz. Okula başlayan çocuklarımızın ilk gününden itibaren tüm ihtiyaçlarını karşılayacak kaliteli ve bol çeşitli ürünlerimizi uygun fiyatlar ile çocuklarımızın ve ailelerin beğenisine sunuyoruz. Mağazalarımızda yer verdiğimiz ürünlerin her birinin sağlık açısından uygunluğuna, kaliteli oluşuna dikkat ediyoruz. Yaygın şube ağımız ve alanında uzmanlaşmış çalışanlarımız ile çocuklarının ihtiyaçları için ailelere güvenli bir alışveriş deneyimi yaşatıyoruz.

Tüm bu titiz hazırlıkların ise tek bir amacı var: Misafirlerimiz olarak gördüğümüz müşterilerimizi ilgiyle karşılamak, aradıkları ürün ve hizmet kalitesini mağazalarımızın sıcak atmosferinde bulabilmelerini sağlamak. Tüm bu hazırlıkları göz önünden bulundurduğumuzda NT olarak mağazalarımızın çocuk cıvıltısıyla dolacağı bir döneme hazır olduğumuzu söyleyebiliriz."dedi.

Aileler "Okul Öncesi Eğitimi" ihtiyaçlarını bir NT farkı olan Çocuk Gelişim Uzmanları rehberliğinde karşılayabilecekler.

Okula dönüş kapsamında 545 yeni sezonluk çalışanın katılımı sonrasında 1786 personeliyle ekonomik anlamda da önemli bir istihdam gücünün temsilcisi konumunda olan, mağazalarında Çocuk Gelişimi Uzmanları da istihdam eden NT, çocukların ihtiyacı olan doğru kitapları onlara sunmayı hedefliyor. Türkiye'de nüfusu 50 bin ve üzeri olan her yere sorumluluk sahibi bir mağazacılık anlayışını götürmeyi planlıyor.

Okuma alışkanlığını arttırmak ve daha çok okur kazandırmak misyonu ile hareket eden NT, bu değişimin çocuklardan başlayacağına inanıyor. Çocuk gelişimine ve kaliteli bir eğitim alması için okul öncesi, ve okul dönemine de büyük bir hassasiyet gösteriyor.

2011-2012 eğitim -öğretim yılında 71 ilde 5 yaş ( 36-72 aylık) çocukların okul öncesi eğitiminin zorunlu hale getirilmiş olmasından sonra özellikle bu alanda bu çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılama adına özel hazırlıklar gerçekleştirdik. Çocuklara ve ailelerine sunmuş oldukları zengin ürün yelpazesinin dışında sağlamış oldukları özel hizmetlerden de bahseden Mesut Öztemel bunlardan en önemlisinin sektörde bir başka örneği olmayan "Çocuk Gelişim Uzmanı istihdamı" olduğunu belirtti ve şöyle devam etti: "Mağazalarımızda istihdam ettiğimiz Çocuk Gelişim Uzmanlarımız ile çocukların ve ailelerin ihtiyaçları konusunda vermiş olduğumuz rehberlik hizmetimizin konuyla ilgili hassasiyetimizin güzel bir ifadesi olduğunu düşünüyorum." Dedi.

NT Uygun Fiyat Politikası

Efektif akademetre araştırma şirketi tarafından 3-4 Eylül tarihinde Türkiye geneli 32 kırtasiye mağazası ve 4 zincir markette yapılan kırtasiye ürünleri fiyat araştırma sonucuna göre; 60 ürünün sepet tutarı fiyatları NT mağazaları'nda en uygun olacak şekilde belirlenmiştir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title