Haberler

Turkiye Deri Konfeksiyo​nculari Dernegi'nd​e bayrak degisimi

Güncelleme:

Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği'nin (TDKD), Geçtiğimiz Hafta Gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu'nda Mehmet Ali Dinç TDKD'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Seçildi.

Türkiye deri konfeksiyoncuları derneği'nin (tdkd), geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen olağan genel kurulu'nda mehmet ali dinç tdkd'nin yönetim kurulu başkanlığı'na seçildi. 2011 – 2014 yılları arasında görev yapacak olan Mehmet Ali Dinç başkanlığındaki yeni yönetimde görev dağılımı da belli oldu. Buna göre; TDKD'nin Başkan Yardımcılığı görevlerini Mehmet Şenocak, Zeynel Bayrak yürütecek.

Remzi Özbay'ın Genel Sekreter olarak görevlendirildiği TDKD'de İbrahim Aydoğan Muhasip Üye olurken, Can Abacı, Ayhan Özgür, Serdest Şeyhanoğlu, Yüce Elibol, M. Sait Karasaç ve Ender Göncü ile Yönetim Kurulu'nda yer aldılar. TDKD'nin Denetleme Kurulu asil üyeleri ise eski başkan Ramazan Hazar, Nurettin Aydın ve Kahraman Acar'dan oluşuyor.

Türkiye ve dünyanın yeni bir ekonomik düzenden geçtiğini kaydeden TDKD Başkanı Mehmet Ali Dinç, "Ekonomik ve sosyal kalkınmanın vazgeçilmez olduğu günümüz dünyasında güç birliklerinin çağdaş anlamdaki karşılığı sivil toplum kuruluşlarıdır.

Bizler bu bilinçle ülkece hep ileri gitmeyi hedefleyen iş adamları olarak sektörümüze yön veren derneğimizi kurduk. Yönetimdeki arkadaşlarımla birlikte, önümüzdeki süreçte sektörümüzün çıtasını daha da yukarılara taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title