Haberler

Türkan Şoray, Nikah Şehidi Oldu

Muğla'nın Menteşe İlçesi'ne yeni filmi için kızı Yağmur Ünal ile birlikte gelen 'Türk Sineması'nın Sultanı' Türkan Şoray, Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Muğla'nın Menteşe İlçesi'ne yeni filmi için kızı Yağmur Ünal ile birlikte gelen 'Türk Sineması'nın Sultanı' Türkan Şoray, Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında nikahlarını kıydırmak için belediyeye gelen bir çiftin ricasını kırmayan Şoray, nikah şahitliği yaptı.

Yakın tarihte çekimlerine başlanacak, yönetmenliğini yaptığı sinema filmi için, birlikte rol alacağı kızı Yağmur Ünal ile Menteşe'ye gelen 'Türk sinemasının Sultanı' Türkan Şoray, Menteşe Belediye Başkanı CHP'li Bahattin Gümüş'ü makamında ziyaret etti.

İlçenin güzelliklerinden hayran kaldığını söyleyen Türkan Şoray, "Menteşe harika bir yer. İnsanıyla, doğasıyla eşsiz bir ilçe. Burada olmaktan, Yeşilyurt'ta film çekmekten dolayı ayrıca mutluyum ve heyecanlıyım" dedi. Başkan Gümüş de, "Sizlerin filmleri ile büyüdük. Siz gerçek anlamda Türk Sinemasının Sultanısınız. Ben de sizin bir hayranınızım. Menteşe Belediyesi olarak çekimlerini yapacağınız sinema filmi için destek vermeye her zaman hazırız" cevabını verdi.

EVLİLİK CÜZDANINI GELİNE VERDİ

Nikah kıymak için belediyeye gelen Haluk Erdin ve Fatma Gökova çifti, Şoray'ı karşısında görünce fırsatı kaçırmadı. Türkan Şoray, nikahında şahit olmasını isteyen çifti kırmadı. Belediye Başkanı Bahattin Gümüş'ün kıydığı törende çiftin mutluluğuna ortak olan Şoray, mutluluk diledi. Sinemanın Sultanı Türkan Şoray, evlilik cüzdanını geline verdi. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkan Şoray Yağmur Ünal Menteşe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title