Haberler

Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu'ndan Açıklama

TRABZONSPOR Divan Başkanlık Kurulu, Trabzonspor'un sportif sıkıntılarının hat safhaya ulaştığını belirterek, yönetim ve camiaya önerilerde bulundu.

TRABZONSPOR Divan Başkanlık Kurulu, Trabzon spor'un sportif sıkıntılarının hat safhaya ulaştığını belirterek, yönetim ve camiaya önerilerde bulundu.

Bordo mavili kulübün Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen, yaptığı yazılı açıklamada, yönetim kurulunun gereksiz ve kişisel beklentilere yönelik eleştirilmemesi gerektiğine dikkat çekerek şu ifadelere yer verdi:

"Hakem hataları gerçek olmasına rağmen, sadece hakem hatalarını konuşarak kendi eksik ve hatalarımızın üstünü örtmemeliyiz. Gelinen zor sürecin güvensizliğe ve yılgınlığa yol açmaması için, eski başkanlar, yöneticiler, teknik direktörler, futbolcular, hakemler ve medya temsilcilerinden komisyonlar kurulmalı, sık sık istişarelerle ortak akıl ile yeni yol haritası çizilmelidir. Futbolcu transferinde tavsiyelere rağmen hata yapıldığına göre, hatayı yapanların bunu tekrarlamasını engelleyecek tedbirler alınmalı. Transferlerde ego tatmini, menajer ilişkileri ön plana çıkmamalı, bu ilişkiler mutlaka kontrol altında tutulmalı."

"YÖNETİM DAHA ŞEFFAF OLMALI"

"Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp ilkesi daima ön planda tutmalıdır" ifadeleriyle devam edilen açıklamada, "Taraftar, maç sonuçlarına bakmaksızın takıma sahip çıkmalı ve maçlara gelmeli. Trabzon'daki yerel ve bölgesel medya kadar ulusal basın organları mutlaka önemsenmeli, bu kanallarda Trabzonsporluluk ruhunu tatmış eski futbolcu ya da ulusal medyada itibar edilen spor yazarlarımızın yorumcu olarak katılması için girişimlerde bulunulmalıdır. Yönetim Kurulu, şu kriz döneminde daha samimi ve şeffaf olmalıdır. Yetkili yöneticilerin tesislere ve sorunlara daha fazla zaman ayırması sağlanmalıdır" denildi.

- Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trabzonspor Ali Sürmen Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title