Haberler

Toprağa Gömülü Takılar Semra Hanım'a Verildi

Sekizinci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın Eşi Semra Özal'ın Sarıyer'deki Villasını Soyan Biri Kadın 11 Kişinin 13 Ayrı Suçtan Kaydı Olduğu Ortaya Çıktı.

SEKİZİNCİ Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın eşi Semra Özal’ın Sarıyer’deki villasını soyan biri kadın 11 kişinin 13 ayrı suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı.

Çete lideri Metin S., ifadesinde, “Özallar’ın evinden hırsızlık yaptığımızı anlayınca polisin peşimizi bırakmayacağını biliyorduk. Pişman olduk, ama iş işten geçmişti. Bu yüzden, arkadaşlara, çaldığımız ziynet eşyalarını beş yıl unutmalarını söyledim” dedi. Şüphelilerin ifadeleri üzerine Şanlıurfa’da toprağa gömülü bulunan 257 parça ziynet eşyası polis tarafından Semra Özal’a teslim edildi. Bu arada şüpheli kadının parmağındaki yüzüğün de Semra Özal’a ait olduğu belirlendi ve kendisine verildi. Çete lideri Metin S.’nin de aralarında bulunduğu 3 kişi tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title