Haberler

The Rıtz-Carlton, Rancho Mırage Misafirlerini Ağırlamaya Başlayacak

Güncelleme:

Pek çok Başkan'ın ve Hollywood'un yıldızlarının ve seçkin ailelerinin dinlence mekanı çağdaş lüksü yeniden tanımlıyor

The Ritz-Carlton Hotel Company, L.L.C., 15 Mayıs 2014'te misafirlerini Güney Kaliforniya'nın manzarası muhteşem şehirlerinden biri olan Rancho Mirage'ı yeniden keşfetmeye davet ediyor. Amerika'nın Doğu Kıyısı'ndan direkt uçuşlarla dünyaca ünlü Los Angeles ve San Diego şehirlerine iki saatten az mesafede bulunan ve Palm Springs ve Coachella Valley bölgelerine bakan yaklaşık 200 m yükseklikte bir uçurumun üzerinde, çölde kurulmuş bu lüks tatil köyünü muhteşem Santa Rosa Dağları çevrelemektedir.

Palm Springs'te stratejik olarak konumlanmış olan otel, 244 resort oda, süit ve rezidanslar, bir adet iki katlı lüks spa, 2780 metrekareden fazla açık ve kapalı toplantı alanı ve geniş vadi manzarasına bakan yemek alanlarına sahip olacaktır.

Amerika Batı bölgesi Başkan Yardımcısı Chris Gabaldon şöyle diyor: "Kaliforniya'nın simgesi haline gelmiş bu kusursuz, lüks deneyim, sadece The Ritz-Carlton tarafından değil, aynı zamanda otelin dünya çapındaki sadık müşterileri tarafından da kabul görmüştür," ve şöyle devam ediyor: "Bu çok katlı tesis, hem tatil hem de iş seyahatleri için şehre gelen misafirlere oldukça bol seçenek sunarak kültürel ve çeşitli kuşaklara özel zenginlikleriyle duyulara hitap eden bir tatil imkanı sağlayacaktır."

Göz alıcı mimari yaklaşım, bölgenin estetik yapısına aktarılıp bu görkemli tesis ile buluşturularak bölgenin kültürel tarihini onurlandırmaktadır. Çevredeki doğal yaşamı, renkleri ve kültürü yansıtmak amacıyla çöl ortamını tamamlayıcı taş, ahşap ve ateş gibi doğal unsurlardan faydalanılarak tasarlanan tesis, çağdaş ve zengin içerikli lüks anlayışını ortaya çıkarıyor.
-devamı-

THE RITZ-CARLTON, RANCHO MIRAGE'DA LÜKS YENİDEN TANIMLANIYOR/2

Tesis boyunca bulunan açık ve kapalı alanların iç içe olması, kullanılan yumuşak, doğal renkler ve dokunma duyusuna hitap eden malzemelere yapılan vurgu ve çöl ortamının stilize yorumu, lüks otel ile onu çevreleyen doğa arasında uyumlu bir geçiş yaratmaktadır. Yemek mekanları arasında adeta dinamik bir gösteri sergileyen mutfağa sahip State Fare Bar + Kitchen ve özellikle biftek, deniz ürünleri ve kaliteli şarap konusunda uzman The Edge restoranı yer alacaktır. Palm Springs vadisinin uçurum kenarındaki eşsiz manzarası ile The Edge, tüm yıl boyunca kokteyller, kutlamalar ve yıldız gözlemleri için mükemmel bir mekan sunacaktır.

Tesisin genel müdürü Doug Watson, "Bu şehirde uzun zamandır yaşayan biri olarak, The Ritz-Carlton'ın geri dönmesinden heyecan duyan pek çok kişiden biriyim," diyor ve sözlerine "Birlikte çalıştığımız bay ve bayan tüm ekip arkadaşlarımız Rancho Mirage halkını temsil etmekten ve burayı yeni gelenekler ve hafızalardan silinmeyecek yeni anılar oluşturmak için tercih edilen bir tesis haline getirmekten ötürü gurur duyuyorlar." diyerek devam ediyor.

Bu çekici tatil köyü, eşsiz bir manzaraya sahip Palm Springs Valley'de uçurum kenarında yüzme, berrak havuzlar ve cezbedici, ustalıkla tasarlanmış spa seçeneklerini sunacaktır. Misafirler ayrıca, çölün en ayrıntılı biçimde tasarlanmış golf ve tenis deneyimlerini özel olarak düzenlenmiş birinci sınıf kort ve klüplerde yaşayacak, çok uzağa gitmelerine gerek kalmadan 32 km'den uzun yürüyüş ve bisiklet yolları, polo sahaları ve dünya standartlarında alışveriş mekanları gibi çok çeşitli bir yelpazeye yayılan kültür ve eğlence etkinliklerinin tadını çıkarabilecektir.

Rezervasyon yaptırmak ve The Ritz-Carlton, Rancho Mirage hakkında daha fazla bilgi almak için 1-800-241-3333 numaralı telefondan ya da www.ritzcarlton.com/ranchomirage adresinden bize ulaşabilirsiniz. Tesis rezervasyon talepleri, 17 Mart 2014 tarihinden itibaren alınabilir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Los Angeles Kaliforniya Hollywood Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title