Haberler

Terör Cizre'de En Küçük Kurbanını Aldı

Güncelleme:

Operasyonların devam ettiği Şırnak'ın Cizre ilçesinde teröristlerce açılan ateşle yaralanan hamile kadının erken doğumla dünyaya gelen bebeği kurtarılamadı.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, teröristlerce açılan ateşle yaralanan hamile kadının erken doğumla dünyaya getirilen bebeği kurtarılamadı.

TERÖRİSTLER HAMİLE KADINI HEDEF ALDI

Güvenlik güçlerinin bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlarının sürdüğü Nur Mahallesi'nde 8 aylık hamile Güler Yanalak pazar günü teröristlerin açtığı ateş sonucu yaralandı. Yakınlarının ihbarıyla 31 yaşındaki kadın, 112 acil servis ekibi tarafından çatışmalar devam ederken olay yerinden alındı. Zırhlı araçların koruduğu ambulansla Cumhuriyet İlköğretim Okulu yakınlarından çıkarılan Yanalak, Cizre Devlet Hastanesine getirildi.

DOĞMAMIŞ BEBEĞE KURŞUN

İlk müdahalesi acil serviste yapılan hamile kadının karın bölgesinden vurulduğu belirlendi. Genç kadının bebeği erken doğumla alındı. Dünyaya getirilen kız bebeğe, silahlı saldırıdan zarar gördüğü ve sağlık durumunun kritik olduğunun belirlenmesi üzerine hemen müdahale edildi. Bir süre kuvözde yaşam mücadelesi veren bebek, müdahalelere rağmen yaşam savaşını kaybetti. Anne Yanalak'ın ise genel sağlık durumunun iyi olduğu, tedavisinin hastanede sürdüğü belirtildi.

SAĞLIK HİZMETLERİNDE AKSAMA YOK

Öte yandan Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçelerinde terör örgütüne yönelik operasyonlar sürerken sağlık hizmetleri de aksatılmadan verilmeye devam ediliyor. Söz konusu ilçelerde hastalar evlerinden zırhlı araçların koruduğu ambulanslarla alınıyor, tedavilerinin ardından yeniden ikametgahlarına bırakılıyor. İlçelerdeki devlet hastaneleri de 24 saat esasıyla hizmet veriyor.

Silopi Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Ali Gök, sağlık hizmetlerinin düzenli verilmeye devam ettiğini söyledi. Hastaneye günlük 120-130 hastanın müracaat ettiğini belirten Gök, "Sağlıkta herhangi bir aksama olduğunu kimse düşünmesin, bununla ilgili bir sıkıntı yok" diye konuştu.

Gök, yeni doğum yapanların da bulunduğu hastanede güvenlik konusunda sıkıntı yaşanmadığını ve gerekli tedbirlerin kolluk kuvvetlerince alındığını kaydetti.


Kaynak: AA / Güncel

Ali Gök Şırnak Cizre Güncel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

500

Yorumlar (11)

...Mobil-ANDROID:

bu kadarina pes yalan habere bak

25
17
yanıtYanıtla
MEHMETCIK:

Arkadaşlar bence Devlet Dogu Anadolu ve Güney dogu bölgesinde Gösterilerde Yüzünü Kapatana Molotof Atana direk Askeriye Vur Emri verilmeli Saat akşam 7 Sonra Sokaga Çıkanı vuracan Yoksa Terörle Mücadele edilemez Ne bu Hergün Şehit Haberleri Gelecene Şehit Analari Agliyacana böyle Çözüm yapılmali bak birdaha Yüzünü Kapatıp Molotof Atan Karakol Basan Asker Şehit birdaha olurmu Hepsi Kuzu olur Zaten en Son Sözü Asker Söyler Sag Yakaladiklarinizi Milletin önünde Vurun İdam Edi

16
8
yanıtYanıtla
TİM-1:

yok lan yok pkk hiç sivil öldürürmü bebek öldürürmü yok yok sız bı daha bakın bakalım

8
9
yanıtYanıtla
allah belanizi versin Mobil-ANDROID:

devlet teroru desenize suna

11
5
yanıtYanıtla
GERÇEKLER:

ATEİST, LENİNİST, MARKSİST, MAOCU AHİRET İNANCI OLMAYAN PKK LI TERÖRİSTLER HALKI KIŞKIRTMAK İÇİN HER TÜRLÜ PİSLİĞİ YAPIYOR. . .

6
9
yanıtYanıtla
Nida:

Yalan dibine kadar yalan

8
3
yanıtYanıtla
bir dostMobil-ANDROID:

nerden biliyorsunuz ateşin kim tarafından açıldığını? ordamiydiniz?

6
5
yanıtYanıtla
boz . kurt.:

Kimi savunuyorsun sen

yanıt2
yanıt2
tim-1:

kandıl ölen doktor için özür diledi. başka bır sıvıl ıcın hdp tasvıp etmıyoruz dedı. yanlız gıt bunları halka anlat devlet yaptı derler.

5
5
yanıtYanıtla
MEHMETCIK:

Arkadaşlar bence Devlet Dogu Anadolu ve Güney dogu bölgesinde Gösterilerde Yüzünü Kapatana Molotof Atana direk Askeriye Vur Emri verilmeli Saat akşam 7 Sonra Sokaga Çıkanı vuracan Yoksa Terörle Mücadele edilemez Ne bu Hergün Şehit Haberleri Gelecene Şehit Analari Agliyacana böyle Çözüm yapılmali bak birdaha Yüzünü Kapatıp Molotof Atan Karakol Basan Asker Şehit birdaha olurmu Hepsi Kuzu olur Zaten en Son Sözü Asker Söyler Sag Yakaladiklarinizi Milletin önünde Vurun İdam Edin

5
5
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title