Haberler

Termometreler 48 dereceyi gösterdi; gençler plastik atıkların olduğu kanala atladı

Güncelleme:

ADANA'da güneş altındaki termometreler, 48 dereceyi gösterdi.

ADANA'da güneş altındaki termometreler, 48 dereceyi gösterdi. Sıcaktan bunalan gençler, sulama kanallarında serinledi.

Basra alçak basıncının etkisini sürdürdüğü Adana'da sıcaklık 42 derece olarak ölçülürken, güneş altındaki termometreler 48 dereceyi gösterdi. Yüksek sıcaklıklardan bunalan çok sayıda genç, çevresi plastik atıklarla dolu Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait sulama kanallarında serinledi.

'50 DERECE HİSSEDİYORUZ'

Havalar çok sıcak olduğu için kanalara gelerek yüzdüğünü belirten Azad Bilişik (17), hava sıcaklığını 50 derece hissettiğini söyledi. Kanal kenarındaki plastik atıkları genellikle pazarcıların attığını dile getiren Gökhan Aşıklı (19), "Bu atıklar orada birikiyor, ilerlemiyor. Biz de kanala atlıyoruz ama sağlık açısından sıkıntı değil. Çünkü akan su pislikleri taşımıyor. Akan su her zaman temizdir" dedi.

Kanal suyunun her zaman kirli ve yosunlu olduğuna işaret eden Gökhan Yiğit (15) ise sulama kanalına çöp atılmasına tepki gösterdi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Basra Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları! Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title