Haberler

Tepekum'da İşlenen Cinayet Davasına Devam Edildi

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde tek başına yaşadığı evinde boğazı kesilerek öldürülen iki çocuk babası Sezai Karaoğlan ile ilgili davaya devam edildi.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde tek başına yaşadığı evinde boğazı kesilerek öldürülen iki çocuk babası Sezai Karaoğlan ile ilgili davaya devam edildi.

Adapazarı Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan Sezai Karaoğlan (49), Adapazarı Tepekum Mahallesi Arı Sokak'ta yalnız yaşadığı evinde tartıştığı şahıslar tarafından boğazı kesilerek öldürüldü.

Sakarya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, sanık İhsan Ö. ve sanık Cemile G. hazır bulundu. Mahkemede 3 tanık daha dinlendi. Mahkemede ifade veren tanık F.K., "Benim öldürme olayıyla bir ilgim yoktur. Ancak üzerime atılı bir suç var. Ölen şahıs benim öz amcam olur" dedi. Tanık E.G verdiği ifadesinde şunları söyledi: "Olayla ilgim ve hiç bilgim yoktur. Sezai 5 yıldır arkadaşımdır. Aynı yerde çalışıyorduk. Başka da bir bilgim yok." Tanık S.B. ise verdiği ifadesinde, "Olayla ilgili bir bilgim yoktur. Olayda kendisini çalıştığı yerin orada heyecanlı olduğunu görmüş komşular. Ayriyeten komşular şahsın aynı yere gidip geldiğini söylediler. Ben başka bir şey bilmiyorum" diye konuştu.

Tanıkları dinledikten sonra karar veren mahkeme heyeti, son tanık M.S'nin mahkeme günü çağrılmasına, sanık İhsan Ö'nün tutukluluk halinin devamına karar verdi. Duruşma ileriki bir tarihe ertelendi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karaoğlan Adapazarı Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title