Haberler

Taurus Golf Kulübü'nden Türk Eğitim Vakfı'na bağış

Güncelleme:

Taurus Golf Kulübü tarafından düzenlenen golf turnuvasının geliri, Türk Eğitim Vakfı'na bağışlandı. Turnuvaya 100 golfçü katıldı ve dereceye girenler ödüllerini aldı.

Taurus Golf Kulübü tarafından turizmci Mahmut Var anısına düzenlenen golf turnuvasının geliri, Türk Eğitim Vakfına bağışlandı.

Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi'ndeki Antalya Golf Kulübü sahasında bu yıl yedincisi gerçekleştirilen turnuvaya Taurus Golf kulübü üyesi 100 golfçü katıldı.

Bir gün süren turnuvada Recep Turan şampiyon, Hasan Ceylan ikinci, Ahmet Çağıl üçüncü oldu.

Taurus Golf Kulübü Başkanı Ali Kızıldağ ile iş insanı Salih Fazlıoğlu, turnuva sonunda dereceye girenlere ödüllerini verdi.

Türkiye Gol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi, Taurus Gol Kulübü Onursal Başkanı Recep Turan, turizmci Mahmut Var'ın ölümümün 7. yılında turnuva düzenlediklerini söyledi.

Turnuvanın gelirini Türk Eğitim Vakfı'na bağışladıklarını bildiren Turan, "Mahmut Bey, kendisi bu tür yardım faaliyetlerinde bulunan bir ağabeyimizdi. Dolayısıyla biz o rahmetli olduktan sonra Türk Eğitim Vakfıyla beraber elimizden geldiği kadar arkadaşların desteğiyle çocuklara yardım etmek istiyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title