Haberler

Tarzanlar Cem Çöllü'yü Ziyaret Etti

Güncelleme:

1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Yönetimi MHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü'yü Seçim İrtibat Bürosu'nda ziyaret etti.

1965 Manisa spor Taraftarlar Derneği Yönetimi MHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Cem Çöllü'yü Seçim İrtibat Bürosu'nda ziyaret etti. Cem Çöllü'nün iyi bir Manisa spor taraftarı olduğunu söyleyen Altan Çakıcı;"Sayın Çöllü'yü tribünden tanırız ve iyi bir Manisa spor taraftarı olarak biliriz" dedi.Manisa spor'un Manisa'da ayrı bir değer olduğunu söyleyen Cem Çöllü'de ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, "Biz Manisa ve Manisa spor sevdalısıyız. Tarzanlarda Manisa spor'un ve Manisa'nın gururlarıdır" diye konuştu.

Seçim İrtibat Bürosu'nda ziyaretlerini kabul eden MHP Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Yüksek Makine Mühendisi Cem Çöllü, 1965 Manisa spor Taraftarlar Derneği yönetimini ve Tarzanları kabul etti. Dernek Başkanı Altan Çakıcı ve yöneticilerinin eşlik ettiği ziyarette, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı ve Manisa spor Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Tuatay'da bulundu. Altan Çakıcı, Cem Çöllü'nün sıkı bir Manisa spor taraftarı olduğunu söyleyerek Manisa'ya hizmet etmek için çıktığı yolda kendisine başarılar dilemek için ziyaret ettiklerini söyledi. Çakıcı;"Manisa'nın evladı, Manisa'nın çocuğu Cem Çöllü'ye Manisa'ya hizmet etmek için çıktığı yolda başarılar dilemek için ziyaret ettik. Kendisi tribünden yakinen tanıdığımız ve Manisa spor taraftarlığını bildiğimiz bir arkadaşımız. Manisa spor'a ve Manisa'ya katkısı çok olmuştur inşallah önümüzdeki günlerde de katkısı devam edecek. Kendisine başarılar diliyorum" dedi.

MANİSASPOR BİZİM SEVDAMIZ

Manisa spor'un kendisi için ayrı bir önemi olduğunu dikkat çeken Cem Çöllü'de Altan Çakıcı'nın ve dernek yönetiminin ziyaretinden çok mutlu olduğunu söyleyerek Manisa spor'a desteğin devam edeceğini söyledi. Çöllü;"Manisa spor bizim bir sevdamızdır. Biz üç büyük değil tek büyük Manisa spor sloganıyla büyüdük. Maçları tribünlerde izledik bu makamlara geldiğimizde de çocukluğumuzun gençliğimizin ve bugünümüzün spor kulübüne nasıl yardım yapabiliriz, destek olabiliriz bunu düşündük. Elimizdeki imkânlar doğrultusunda Manisaspor'a ve siyah beyaz renklere gönül vermiş Tarzanlara destek olmaya çalıştık. İnşallah Şehzadeler Belediyesi'nde spora desteğimiz artarak devam edecek. Özellikle beldelerde oluşturacağımız halı sahalar ile sporcuların yetişmesini ve Manisaspor'un alt yapısına destek olacağız" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Manisaspor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title