Haberler

Takla Atan Otomobildeki Yaralı Sürücü Hayatını Kaybetti

MANİSA (İHA) – Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde meydana gelen trafik kazasında takla atan otomobilden yaralı olarak hastaneye kaldırılan sürücü hayatını kaybetti.

MANİSA (İHA) – Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde meydana gelen trafik kazasında takla atan otomobilden yaralı olarak hastaneye kaldırılan sürücü hayatını kaybetti.

Kırkağaç'ın Öveçli Mahallesi'nde saat 11.30 sıralarında meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve Soma Devlet Hastanesi'ne kaldırılan otomobil sürücüsü Sedat Çavlan, hayatını kaybetti. Kırkağaç'tan Soma istikametine gitmekte olan 45 HA 7528 plakalı otomobiliyle, çevre yolunun Öveçli mevkiinde takla atan ve şarampole uçan sürücü Sedat Çavlan (50) başından yaralanmıştı. 112 Acil ambulansıyla Soma Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ağır yaralı sürücü, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ötede yandan meydana gelen kazada otomobil içinde bulunan Hatice Çavlan (25) ve Firdevs Elsem (3)'de yaralanmış ve Soma Devlet Hastanesi'ne kaldırılmışlardı. Yaralıların durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Soma Devlet Hastanesi Kırkağaç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title