Haberler

Sürücüler Dövizle Uyarıldı

Sürücülere dövizli uyarı- Manisa'da trafik polisleri, ellerinde taşıdıkları ve üzerinde sürücülere yönelik uyarıların yazdığı dövizleri, bayram tatili için yola çıkan sürücülere göstererek trafik kurallarına dikkati çekti - Manisa Emniyet Müdürü Ceren: "Yoğun trafiğin olduğu yerlerde, özellikle trafik ışıklarında duran sürücülere yönelik canlı dövizler yaptık. Sürücülerimiz geçerken bunları okuyor, dikkatini çekiyor.

Sürücülere dövizli uyarı- Manisa'da trafik polisleri, ellerinde taşıdıkları ve üzerinde sürücülere yönelik uyarıların yazdığı dövizleri, bayram tatili için yola çıkan sürücülere göstererek trafik kurallarına dikkati çekti - Manisa Emniyet Müdürü Ceren: "Yoğun trafiğin olduğu yerlerde, özellikle trafik ışıklarında duran sürücülere yönelik canlı dövizler yaptık. Sürücülerimiz geçerken bunları okuyor, dikkatini çekiyor."MANİSA (AA) - Manisa'da trafik polisleri, İzmir- İstanbul karayolunda trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde ellerinde taşıdıkları ve üzerinde sürücülere yönelik uyarıların yazdığı dövizleri, bayram tatili için yola çıkan sürücülere gösterdi.Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, konuyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, "Yoğun trafiğin olduğu yerlerde, özellikle trafik ışıklarında duran sürücülere yönelik canlı dövizler yaptık. Sürücülerimiz geçerken bunları okuyor, dikkatini çekiyor" dedi.Manisa Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Müdürlüğü ekipleri, sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda üzerinde çeşitli sloganların yer aldığı dövizlerle uyardı.Manisa çıkışında kırmızı ışıkta bekleyen araçların arasına ellerindeki dövizlerle giren trafik polisleri, sürücüleri kurallara uymaları ve aşırı hız yapmamaları konusunda uyardılar.Yapılan uygulamayı yerinde denetleyen İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, polislerin sürücüleri "Önemli olan ceza değil, candır", "Sevdiklerinize ulaşmak için kurallara uyun", "Lütfen emniyet kemerinizi takın" gibi sloganların yazdığı dövizlerle uyardıklarını kaydetti.Manisa'da 42 ekibin yollarda görevlendirildiğini belirten Ceren, 4 ayrı noktada bu uygulamanın yapıldığını söyledi.- "Herşey vatandaşımızın huzurluk yolculuk yapması için" Manisa'da bugün 8 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasının kendilerini üzdüğünü ifade eden Ceren, şöyle konuştu: "Sürücülerimiz araç kullanırken lütfen başka şeylerle uğraşmasınlar. Emniyet kemerlerini takalım, yollarda her istasyonda radar uygulaması yapıyoruz, uygulamalarımız devam edecektir. Her şey vatandaşımızın huzurlu yolculuk yapması için. Bayram nedeniyle artan trafik yoğunluğu nedeniyle hiçbir polisimize izin vermedik. Yoğun trafiğin olduğu yerlerde, özellikle trafik ışıklarında duran sürücülere yönelik canlı dövizler yaptık. Sürücülerimiz geçerken bunları okuyor, dikkatini çekiyor. Bu uygulamayı şehir içerisinde yaptık, şimdi şehirler arası yollarda da yapıyoruz. Önemli olan vatandaşlarımızın dikkatini çekebilmek." -Sürücülere dövizli uyarı-Manisa Emniyet Müdürü Erdal Ceren

Kaynak: AA / Güncel

Tayfur Erdal Ceren İstanbul İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title