Haberler

SPOR Gazeteci Ali Öcal son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme:

SPOR Gazeteci Ali Öcal son yolculuğuna uğurlandıNesrin AYDIN YALDIZ/ANKARA,(DHA)-Vefat eden gazeteci Ali Öcal için 19 Mayıs Dış Sahalar'da tören düzenlendi.

SPOR Gazeteci Ali Öcal son yolculuğuna uğurlandı

Nesrin AYDIN YALDIZ/ANKARA,(DHA)-

Vefat eden gazeteci Ali Öcal için 19 Mayıs Dış Sahalar'da tören düzenlendi.

Geçirdiği kalp krizi sonucu 63 yaşında hayatını kaybeden Ankara'nın duayen gazetecisi Ali Öcal için 19 Mayıs Dış Sahalar'da düzenlenen törene spor kulüpleri yetkilileri, sporcular, spor federasyonları temsilcileri, iş ve siyaset dünyasından insanlar, meslektaşları ve yakınları katıldı.

Ankara Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu, gözyaşlarına hakim olamayarak, 'Kendisiyle 22 yıldır ağabey-kardeş ilişkimiz var. Bu camiaya çok emeği olmuştur. Burada büyüklerimiz varken bir ricam olacak, 1 nolu sahanın Ali Öcal sahası adının verilmesini isterim. Allah rahmet eylesin. Ankara'nın 55 yıllık spor hafızasıydı, Ankara'nın sporcusuna, antrenörüne, başkanına, yöneticisine çok büyük emeği, katkıları olmuştur. Ankara'da sporun yaygınlaşmasına, tesislerin gelişmesine çok gayret etmiştir. Almadan vermek diye bir laf vardır ya, almadan vermeye çalışan bir insandı. Sporun menfaatini ön planda tutan bir insandı. Onu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Amatör spor camiası abisini, çok kıymetli bir değerini kaybetti' dedi.

ERCAN ATA: O SAHALARIN DOSTUYDU

Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Şubesi Başkanı Ercan Ata da, 'Ali ağabey bizim spor dostumuzdu. Buradaki arkadaşlarımızın yüzde 99'unun yolu Ali ağabey ile kesişmiştir. Meslekteki arkadaşlarımızın, gençlerimizin akıl hocasıydı. O bu sahaların dostuydu. Bugün dost olduğu sahalarda son yolculuğuna uğurluyoruz. Tek üzüntüm Ali ağabey projesinin son 10 sayfasına gelmiş. Biz tüm amatör camia olarak o son 10 sayfanın tamamlanması için elimizden geleni yapacağız. Mekanı cennet olsun' diye konuştu.

BÜNYAMİN GEZER: ANKARA SPORUNUN DOSTUNU KAYBETTİK

Eski hakem Bünyamin Gezer ise, çok üzüntülü olduğunu vurgulayarak, 'Ankara sporumuzun başı sağ olsun. Ali ağabey çok özel bir insandı. Bu sahaların hafızasıydı. O kadar çok anımız var ki, herkesle vardı. Güler yüzlü, sevecen, herkese yardım etmek isteyen çok güzel bir insanı kaybettik. Çok üzüntülüyüz. Başımız sağ olsun. Ankara'nın sporunun dostunu kaybettik. Söyleyecek bir şey bulamıyorum, Ankara sporunun başı sağ olsun' sözlerini kullandı.

AHMET TEKCAN: O BİR NESLE İLHAM OLMAYA GELDİ

Çamlıdere Doğa Dostları Derneği Başkanı Ahmet Tekcan, Ali Öcal'ın çok çalışkan bir insan olduğunu vurgulayarak, 'Ali Öcal derneğin kurucu ve onursal başkanıydı. Onun bir parolası vardı. Ait olduğu topraklara karşı duyarlılığını yitirenler insan olma vasfını da kaybeder derdi. Bir nesle ilham olmaya geldik dedi, Ali ağabeyim Çamlıdere spor, kültür ve sanatı için bu derneği kurmuştur. Hepimizin başı sağ olsun' şeklinde konuştu.

Ali Öcal'ın cenazesi, Ankara'nın Çamlıdere ilçesinde, bugün ikindi vakti Merkez Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Öcal Ankara Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title