Haberler

Spor Galatasaray, Cengiz ile 'Devam' Dedi-Hd

Spor Galatasaray, Cengiz ile 'devam' dediMustafa Cengiz, rakiplerini geçerek Galatasaray başkanlığına seçildiAta SELÇUK - Serhan TÜRK İSTANBUL,(DHA)Galatasaray Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda başkanlığa Mustafa Cengiz seçildi.

Spor Galatasaray, Cengiz ile 'devam' dedi

Mustafa Cengiz, rakiplerini geçerek Galatasaray başkanlığına seçildi

Ata SELÇUK - Serhan TÜRK İSTANBUL,(DHA)

Galatasaray Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda başkanlığa Mustafa Cengiz seçildi.

Sarı kırmızılı kulübün bugün düzenlediği Olağan Seçimli Genel Kurul tamamlandı. Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen genel kurulda başkanlığa, mevcut başkan Mustafa Cengiz seçildi. Cengiz, diğer başkan adayları Dursun Özbek, Ozan Korkut ve Ali Fatinoğlu'nu geride bırakarak, bir dönem daha Galatasaray başkanı olma hakkını elde etti. Cengiz, 16'ncı sandığın açılmasının ardından matematiksel olarak başkanlığı garantilerken, daha sonra açılan 4 sandık sadece sonucu değiştirdi.

Başkanlığa seçilen Cengiz, 20 sandıkta kullanılan 4 bin 803 oyun 2525 alırken, Dursun Özbek 1361, Ozan Korkut 659, Ali Fatinoğlu ise 207 oy aldı.

Mustafa Cengiz, başkanlığa seçilmesinin ardından kendisine gelen tebrikleri kabul etti. Diğer başkan adayları Dursun Özbek, Ozan Korkut ve Ali Fatinoğlu, Cengiz'in farkı açmasının ardından sandıklarının tamamının açılmasını beklemeden salondan ayrıldı. Ozan Korkut daha sonra yeniden salona gelerek başkan Mustafa Cengiz ve yönetimini tebrik etti. Korkut'a kendisinin listesinde yer alan Adnan Öztürk de eşlik etti.

Tevfik Fikret Salonu'nda yapılan sandık açılımı sırasında Mustafa Cengiz'in sandıklardan üstün çıkması, salonda büyük coşkuyla karşılandı. Salonda bulunan genel kurul üyeleri, gri listenin ağırlıklı çıktığı sandıkların açıklanmasının ardından tezahüratlarda bulunarak Cengiz'e destek verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Cengiz Galatasaray DHA Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title