Haberler

KAĞITHANE'DE ŞAŞIRTAN 'MASKESİZ' KALABALIK

Güncelleme:

KORONAVİRÜS tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında Kağıthane'deki kalabalık kameralara yansıdı.

KORONAVİRÜS tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında Kağıthane'deki kalabalık kameralara yansıdı. Bir çok kişinin maske takmadığı görüldü.

Koronavirüs sürecince hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının son gününde Kağıthane Meydanı'ndaki kalabalık görüntüleri şaşkınlık yarattı. Cuma günü saat 21.00'de başlayan 56 saatlik kısıtlama, Pazartesi 05.00'e kadar devam ediyor. Kısıtlama günlerinde ise vatandaşların mağdur olmaması için saat 17.00'a kadar eve en yakın markete gitmek serbest. Ancak bazı vatandaşlar bu durumu fırsata çevirerek uzun süre dışarıda kalıyor, park ve bahçelere gidiyor. Evde duramadıklarını söyleyen vatandaşların mesafe ve maske kuralına uymadığı görüldü. Markete gitmek için dışarıda olanlar kalabalıktan sitem etti, hava almak için dışarıda olanlarsa kamerayı görünce oradan uzaklaştı. Birçok maskesiz vatandaş ise yoğunluğa aldırmadan maske takmamaya devam etti.

"MASKEM CEBİMDE"

Maskesiz kameralara yansıyan Mehmet Asım, 'Maskem burada cebimde. Konuşmaya daldık takmayı unutmuşuz cebimde kalmış. Ben mecburiyetten çıktım ama çoğu gezmek için dışarıda. Ben anlayamıyorum insanları. Bu kadar insan dışarıda ben herkesin işi olduğunu sanmıyorum" dedi.

"KISITLAMALAR İNSANLARIN İŞİNE GELMİYOR ARTIK"

Olcay Demir, "Ben markete çıktım, eve gidiyorum. Burası hep böyle kalabalık. Her zaman vardı. Hiçbir zaman olmadığı bir zaman olmadı ki. Kısıtlamalar insanların işine gelmiyor artık. Havalar da ısındı biraz herkes çıkıyor. Kimsenin taktığı yok. Vakalar artacak durduramayız ki. Evde dursak bile artacak. Tedavisi olmayan bir şey" diye konuştu.

Kedi beslemeye çıktığını söyleyen Hakan Aras, 'Kağıthane hep böyle kalabalık. Her yeri ara sokakları bile kalabalık. Biz kedileri beslemeye gidiyoruz. Mesire alanında kedi besleyeceğiz. Bu kalabalığı doğru bulmuyoruz. Zaten bakın hep genç kuşak. Yaşlılar yine biraz daha uyuyor. Ama gençler hep dışarıda" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Koronavirüs Kağıthane Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title