Haberler

Son dakika haberleri | Bartın Valisi Güner: Bayramda bölgeye mahsus toplu faaliyetleri yasaklayacağız

Güncelleme:

Son dakika gelişmesine göre Bartın Valisi Güner: Bayramda bölgeye mahsus toplu faaliyetleri yasaklayacağızBARTIN Valisi Sinan Güner, pazartesi günü bir toplantı yapacaklarını belirterek, "Kurban Bayramında bölgeye mahsus meşhur toplu faaliyetleri yasaklayacağız" dedi.

Bartın Valisi Güner: Bayramda bölgeye mahsus toplu faaliyetleri yasaklayacağız

BARTIN Valisi Sinan Güner, pazartesi günü bir toplantı yapacaklarını belirterek, "Kurban Bayramında bölgeye mahsus meşhur toplu faaliyetleri yasaklayacağız" dedi.

Bartın Valisi Sinan Güner koronavirüs tedbirleri kapsamında Kurban Bayramında alınacak önlemlerle ilgili bilgiler vererek, "Pazartesi günü bir toplantı gerçekleştireceğiz. Kurban Bayramında bölgeye mahsus meşhur toplu faaliyetleri yasaklayacağız. Zaten, İl Hıfzıssıhha Kurulumuz, Kurban Bayramı ile ilgili kararlarını açıklamıştı. Mesela kurban kesilecek hayvanın başında 1 kişi bulunacak. Böyle kararlar alınmıştı. Hafta sonu yapılacak Bilim Kurulu toplantısını bekliyorum. Aslında Karabük Valiliğimizin aldığı karar hepimizin aklından geçen bir konu ama, yine de biz Bilim Kurulunun rehberini bekliyoruz. Bu karar alındıktan sonra her evde her köyde jandarma polis bulundurma ihtimaliz yok ama, bunu ilan ettiğimizde bir caydırıcılık olacağına inanıyorum" diye konuştu.

Vali Güner, Bartın'daki koronavirüs vaka sayılarıyla ilgili şu bilgileri verdi:

"Biz 1 Haziran itibariyle sıfır vaka ile girdik. Tabi biz sert kararlar aldık ve şehre gelen herkesi 455 kişiyi yurtlarda karantinaya aldık. Eğer bu kararı almasaydık, buraya gelen çok olurdu. Ama biz bunu önledik. Şu ana kadar Bartın'da toplam 6 bin 769 kişiye test yapıldı. 11 Mart'tan itibaren bugüne kadar toplam vaka sayımız 224, şu anda hastanede yatarak tedavi gören 20 kişi, yoğun bakım ve entube tedavisi gören hasta yok. Evde koronavirus tedavisi gören 36 kişi. Toplam ölen sayısı ise 4'dür."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sinan Güner Bartın Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title