Haberler

Son dakika haber! Giresun Kalesine yerleştirilen ışıklı Giresun tabelasının açılışı yapıldı

Güncelleme:

Son dakika haberleri: Birinci derece doğal sit alanı olan Giresun Kalesi'nde Giresun Valisi Enver Ünlü ve Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu'nun katılımıyla Giresun'un tanıtımına büyük katkısı olan ışıklı Giresun tabelası ve kale surları aydınlatmasının açılışı yapıldı.

Birinci derece doğal sit alanı olan Giresun Kalesi'nde Giresun Valisi Enver Ünlü ve Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu'nun katılımıyla Giresun'un tanıtımına büyük katkısı olan ışıklı Giresun tabelası ve kale surları aydınlatmasının açılışı yapıldı.

Giresun'da turistlerin uğrak noktalarından olan Giresun Kalesi'nde ışıklandırma ve alt yapı çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı. Şehrin en nadide noktalarından biri olan Giresun Kalesinde, Giresun Belediyesi tarafından şehrin tanıtımına büyük katkısı olması düşünülen kale surlarının aydınlatması ve kalenin doğu yakasına sahilden görünecek şekilde yerleştirilen ışıklı Giresun tabelasının açılışı yapıldı.

Her fırsatta turizmin bir altyapı işi olduğunu vurgulayan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, "Kalemiz, şehrimizin en nadide noktalarından birisidir. Kalemizi önce bir ışıklandıralım dedik. Tabi kalemizde devam eden yürüyüş yollarımızı, seyir terasımız gibi çalışmalarımız var, eksikliklerimiz var. Tamiratlarımız devam ediyor" dedi.

Öncelikle Giresun'un doğal güzellikleriyle turizme kazandırılması gerektiğini belirten Giresun Valisi Enver Ünlü, "Gerçekten Karadenizin incisi Giresun, bakir kalmış. Tarihiyle, kültürüyle, turizmiyle, gastronomisiyle keşfedilmeye değer çok güzel bir şehir. Bizde bu şehri hem iç turizm hem dış turizmde vatandaşlarımıza ve turistlere tanıtmamız lazım. Turizm pastasını büyüterek, bu pastadan hakettiğimiz payı almamız lazım" ifadelerini kullandı.

Açılıştan sonra Vali Enver Ünlü ve Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ile beraberindekiler Giresun Kalesini dolaşarak seyir terasında Giresun manzarasını seyrettiler. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aytekin Şenlikoğlu Giresun Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title