Haberler

Sivas - Mutluluk Engel Tanımadı Görme Engelli Çift Dünyaevine Girdi

Sivas'ta Yaşayan 27 Yaşındaki Görme Engelli Fatih Karabağ Düzenlenen Düğün Töreni ile Kendisi Gibi Görme Engelli 21 Yaşındaki Emine Arslan ile Dünya Evine Girdi.

SİVAS'ta yaşayan 27 yaşındaki görme engelli Fatih Karabağ düzenlenen düğün töreni ile kendisi gibi görme engelli 21 yaşındaki Emine Arslan ile dünya evine girdi.

Huzur Mahallesi'nde yaşayan ve PTT'de posta dağıtım elamanı olarak çalışan Veysel ve Şemsi Karabağ çiftinin 6 çocuğundan ikincisi olan ve doğuştan gözleri görmeyen Fatih Karabağ, 2 yaşındayken geçirdiği menenjit hastalığı sonucu gözlerini kaybeden Emine Arslan ile dünya evine girdi. Fatih Karabağ'ın kız kardeşi Ayşegül İnce gezmek için gittiği Yakupoğlan Beldesi'nde gözleri görmeyen Emine Arslan'ı görüp beğendi. Konuyu Sivas'ta ailesine anlatan Ayşegül İnce, kardeşi için uygun olacağını düşünerek ailesini de razı etti. Bunun üzerine Karabağ ailesi Yakupoğlan Beldesi'ne giderek Emine Arslanı babası Ahmet Arslan'dan istedi. İki aile arasında kesilen söz ile iki ay nişanlı kalan görme engelli Emine-Fatih çifti bu gün yapılan düğün töreni ile hayatını birleştirdi. Dün kız ve oğlan evinde ayrı ayrı yapılan kına gecisinin ardından bugün gelin alma merasimi yapıldı. Heyacanlı olduğu gözlenen görme engelli damat Fatih Karabağ, "Akrabalarımız sayesinde tanıştık ve evlilik kararı aldık. Çok güzel bir duygu evlenmek. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." dedi. Gelin Emine Arslan ise "Fatih ile tanıştığım için çok mutluyum. Allah herkesi benim kadar mutlu etsin. Şu anda mutluluğumu sözler ile anlatamıyorum. Ben iki yaşındayken hastalık geçirmişim. Doktora götürmüşler ama bir faydası olmamış, gözlerimi kaybetmişim. Bu şekilde Fatih ile tanıştığım için çok mutluyum. Başka şekilde tanışsak belki bu kadar mutlu olamazdım." dedi. Emine Arslan'ın yakınları duygularını güçlükle ifade ederken, "Emine bizim için çok değerli. Ondan ayrıldığımız için üzülüyoruz. Evlendiği içinde seviniyoruz. İnşallah gittiği yerde mutlu olur." diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title