Haberler

Şırnak'ta Teröristlerle Sıcak Temas

Şırnak'ta Küpeli, Gabar ve Cudi Dağlarında Bölücü Terör Örgütü PKK'ya Yönelik Operasyonlarını Aralıksız Sürdüren Mehmetçiğin Küpeli Dağı'nda Bir Grup Teröristle Sıcak Temas Sağladığı Bildirildi.

Şırnak'ta Küpeli, Gabar ve Cudi dağlarında bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarını aralıksız sürdüren Mehmetçiğin Küpeli Dağı'nda bir grup teröristle sıcak temas sağladığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, baharın gelmesiyle bir dizi eylem yapmak için sınırdan sızmak isteyen bir grup terörist Küpeli Dağı'nda tespit edildi. Mehmetçiğin teslim ol çağrılarına teröristlerin ateşle karşılık vermesi üzerine çatışma çıktığı ve çatışmanın halen devam ettiği belirtildi. Bu arada, bir grup teröristin Şırnak'ın Balveren beldesindeki koruculara taciz ateşinde bulunduktan sonra gece karanlığından faydalanarak kaçtıkları, bölgedeki operasyonların ise sürdüğü kaydedildi.

Besta Dereler bölgesinde yapılan yol kontrolleri esnasında 3 mayın düzeneğinin tespit edilerek imha edildiği kaydedildi.

(CB-ZG-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title