Haberler

Silopi'deki Molotoflu Saldırının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

20 gün önce 2'si polis, biri bekçi 3 kişiyi Silopi'de molotof atıp yaktılar. PKK'lıların kadın polisi yaktığı olayın yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Türkiye'yi ayağa kaldıran,  Şırnak'ta PKK'lılar tarafından, içinde iki polis ve bir bekçinin bulunduğu aracın, molotof kokteyli atarak yakıldığı görüntüler ortaya çıktı. 

3 KİŞİYİ ALEVLER SARDI

Şırnak'ın Silopi ilçesinde gerçekleşen saldırıda, PKK'lılar arabaların camlarını kırdı, molotof kokteylleri attı. Molotof kokteyli atılan araba bulunan ikisi polis biri bekçi 3 kişiyi alevler sardı. 

BEKÇİ, BARİKATI YIKIP GİTMEYİ DÜŞÜNDÜ

PKK'lıların yol kesip kimlik kontrolü yaptığı gün, içinde 2 polis ve bir bekçinin bulunduğu araç da durduruldu. Direksiyondaki bekçi Nurettin Bal barikatı yıkıp gitmeyi düşündü. Sonrasında PKK'lılar aracı ateşe verdi. 2 polis ve bir bekçi alevler içinde kaldı.

ERKEK POLİS AYDEMİR VE BEKÇİ KURTULDU

Bekçi Bal ve Polis Kemal Aydemir hızla kendilerini aracın içinden attılar. Diğer polis Zeynep Özçelik ise içinde bulunduğu araçtan, dışarıdan birinin kapıyı açmasıyla kurtulabildi.

VATANDAŞLAR, ALEVLERİ SU DÖKEREK SÖNDÜRMEYE ÇALIŞTI

Dışarıdan yardıma gelen vatandaşlar ise su dökerek söndürmeye çalıştı. Özçelik'in üzerine atılan ceket sayesinde alevler söndü. Polisin havaya açtığı ateş sonucu PKK'lılar dağıldı. Kadın polis Özçelik ağır yaralandı, önce Diyarbakır'a, sonra da Ankara GATA'ya kaldırıldı. Yakın zamanda bir amliyat daha olacak.

 

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Türkiye Şırnak Silopi Güncel Haberler

500

Yorumlar (341)

vanlı kürtonurcan65@mail.ru:

polisler eskiden o bölgede kürtleri sorgusuz sualsiz öldürüyordu diri diri gömüyordu rast gele tarıyordu... şimdi burada yazanlar o zaman neredeydiler ????? olay yalnış olabilir, ama orada araçtan onları çıkaranlar su dökenler yine kürt... o bölgede binlerce insan öldürüldü o zaman NEREDEYDİNİZ ?? alırsanız mazlumun ahını çıkar aheste aheste, zamanında silah yerine gülle karşılasaydınız bugün molotof yerine sevgiyle karşılanırdınız... bu bölgede yaşamadan asıl gerçekleri görmeden buralar hakkında yazmak çok yalnıştır...

4
41
yanıtYanıtla
TATARshrek.38@hotmail.com:

BU KAFAYLA BİR YERE VARAMAZSINIZ DOSTUM. O ZAMAN NEREDEYDİNİZ BU ZAMAN NEREDEYDİNİZ DİYE ATIFTA BULUNUYORSUN. AĞA BABALARIN SAYESİNDE BU DURUMA DÜŞTÜĞÜNÜ BİLİYORMUSUN.

yanıt0
yanıt0
saner erkimoguz.guner@hotmail.com:

Allah yalancıyı kahretsin...

yanıt0
yanıt0
KURUCABELgumus70_49@hotmail.com:

80 li yıllarda doğuya mermi sıkıldı batıya gülmü dağıtıldı.batıda aynı muameleyi gördü.batıda ermeni olmadığı için baş kaldırmıyor sadece

yanıt0
yanıt0
YALANCILARerime124@hotmail.com:

İŞİNİZ GÜCÜNÜZ YALAN..DEVLET KİMSEYE DURDUK YERE BİR ŞEY YAPMAZ..SİLOPİ KÜRT DEĞİL ERMENİ..bIKTIK BE YALANLARINIZDAN..GEBERTSELERDİ ŞİMDİ ÖTMEZDİNİZ SİZ HERŞEYİ HAK EDİYORSUNUZ..SİLOPİDE ERGENEKON ÖLDÜRÜP GÖMDÜ DİYE BİR SÜRÜ YERE KAZI YAPILDI..HAYVAN KEMİKLERİ ÇIKTI NE ACI DEĞİL Mİ.İKİ CESET BULUNDU GALİBA CİZREDE ZATEN ONLARIDA BAŞKALARI KATLETMİŞ.YAZIK SİZE YAHU HERGÜN ÇAMUR ATMAKTAN BIKMADINIZ..ÇAMURA KENDİNİZ BATIYORSUNUZ EMBESİLLER

yanıt0
yanıt0
mehmetmehmet1453kara@hotmail.com:

nasıl bu kadar cahilsin allah inancın yokmu senin mahsum bi insanı yakıyorlar senin dedine bak size fazla yüz verildi

yanıt0
yanıt0
Cevhersahinsensizumut125@hotmail.com:

Hep kürtlerin cocuklari ve kadinlari yaslilarimi yanacak birazik türklerde yansin...

4
35
yanıtYanıtla
Mertagustinadny@gmail.com:

Bu molotofu atan saldırganlara polis neden kurşun sıkmıyor.Polise daha fazla yetki verilmeli.Havaya ateş açmak bir işe yaramıyor artık.

36
0
yanıtYanıtla
murat dumanmdumaneker@hotmail.com:

polise vur emri verilse kaybolacak canlardan haz mı duyacaksınız. insana kıymak caniliktir. cani ruhunu bastırmaya çalış kimse ölmesin kardeşçe yaşamaya devam edelim

yanıt0
yanıt0
BABAkuzey.deniz.27@hotmail.com:

ALLAH DA ONLARI YAKSIN.

31
3
yanıtYanıtla
Tüm 341 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title