Haberler

Silahlı Saldırıya Uğrayan Muhasebecilerden 1'i Öldü, Diğeri Yaralandı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki bir barda muhasebecilik yapan İlhan Kabala (34) uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirirken, yardımcısı Buğrahan Akyüz (24) ağır yaralandı.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki bir barda muhasebecilik yapan İlhan Kabala (34) uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitirirken, yardımcısı Buğrahan Akyüz (24) ağır yaralandı. Polis, bir kişi olduğu belirlenen saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Gümbet semtindeki, dayısının işletmeciliğini yaptığı barda muhasebeci olarak çalışan İlhan Kabala, bugün saat 05.00'e kadar çalıştıktan sonra, yardımcısı Buğrahan Akyüz ile 2 kilometre mesafedeki Siteler Caddesi'nde kaldıkları eve gitmek üzere 34 GRN 38 plakalı otomobiliyle yola çıktı. Evin önüne geldiklerinde, yanlarına yaklaşan bir kişi otomobilden inen Kabala'ya belinden çıkardığı tabancasıyla kurşun yağdırdı. Başına ve göğsüne toplam 4 kurşun isabet eden Kabala, olay yerinde yaşamını yitirdi. Saldırgan, bu sırada otomobilden inip kaçmaya çalışan Akyüz'ü de 20 metre kadar ileride yakalayıp, başı ve sırtından vurup yaraladıktan sonra, plakası henüz tespit edilemeyen otomobiline binip, olay yerinden kaçtı. Silah sesini duyan çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekipleri durumu ağır olan Akyüz'ü Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Akyüz'ün hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Kabala'nın cesedi ise polis ve savcının olay yerindeki incelemesenin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Acı olayı haber alarak geldiği olay yerinde yeğenin yerde kanlar içindeki cesediyle karşılaşan İbrahim Aslan (45), şoka girdi. Aslan, yeğeninin öğretmen olduğunu, ancak ataması yapılmayınca yanında muhasebeci olarak çalışmaya başladığını belirterek, İkisi de çok temiz dürüst çocuklardı. Geç saate kadar çalışıp, evlerine gitmek için bardan ayrılmışlardı. Kim böyle bir şey yaptı bilmiyorum. Çok üzgünüm dedi.

Polis, olayın ardından plakası alınamayan otomobille kaçan saldırganın belirlenip yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kabala Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları! Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title