Haberler

Shumix İle Ulaşılabilir Stil, Her Daim Ayağınızda

Güncelleme:

Shumix mağazasında, birbirinden ayrıcalıklı ayakkabı ve çantalar en gözdeniz olacak.

Shumix ile ulaşılabilir stil, her daim ayağınızda… Bu yaz, Cevahir AVM. Shumix mağazasında, birbirinden ayrıcalıklı ayakkabı ve çantalar en gözdeniz olacak. Sezonun trendlerini yakalayabileceğiniz, yazın sıcacık renklerini taşıyan bay/bayan ayakkabı modelleri ile stil sahibi olmak artık çok kolay.

Renklerin canlılığı, farklı tarz ve modellerdeki ürün gamı, bilekten bağlamalı dolgu topukları, şirin babetleri, gece ve gündüz kombinleyebileceğiniz şık ve rahat ayakkabıları, parmak arası terlikleri ve daha niceleri Shumix'te…

Sezona damgasını vuracak GUESS çantalar ise; bayanların tüm şıklığını tamamlayacak. İlkbahar Yaz erkek koleksiyonunda ise; konfor ve imaj ön planda tutuluyor. Günlük, sportif ve klasik alternatiflerinde mevcut olduğu erkek koleksiyon geniş ürün yelpazesinde stilinizi doyasıya yaşayın.

Ayakkabı meraklılarının yakın takipçisi Shumix İlkbahar/Yaz sezonunda, dünya markaları olan Converse, Onitsuka Tiger, Birkenstock, U.S. Polo, New Balance, Pierre Cardin, Diesel, Dexter, Merrell, Superga, Skechers, Sebago, KEDS, camel active, Mountain Walk, Travel Soft 24 HS, Marina Mania ve Tyler, Shumix markalarını sizlerle buluşturuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title