Haberler

Şeker Hepimiz Bu Geminin Bir Parçasıyız

Güncelleme:

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı İlyas Şeker, Derince' Deki Seçim Çalışmalarında Yaptığı Açıklamada, Ülkede İstikrarın Devam Etmesi Gerektiğine Vurgu Yaptı.

AK Parti Milletvekili Adayı İlyas Şeker ve Serkan Seyhan seçim turuna Derince' de devam etti. Esnafı ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Şeker, istikrar vurgusu yaptı. AK Parti iktidarının 8 buçuk yılda pek çok hayali gerçekleştirdiğini ifade eden İlyas Şeker, geleceğin dünden daha iyi olacağını söyledi.

Türkiye'nin müreffeh yarınlara ulaşması için istikralı bir çizgide ilerlemesi gerektiğini dile getiren Şeker, "Hepimiz bu geminin bir parçasıyız. Onun için dümenin kimlerin elinde olduğu çok önemli. Bunu da ancak halk belirler. Bizim yaptıklarımız ortada. Geleceğimiz için istikrarlı, kararlı ve büyük Türkiye için 12 Haziran'da AK Parti'ye destek vermeliyiz" şeklinde konuştu.

İşsizlik Yatırımlarla Giderilebilir

İşsizlik sorununun yatırımlarla giderilebileceğini ifade eden İlyas Şeker, yatırımcıları cesaretlendirmek için istikralı bir ortama ihtiyaç olduğunu söyledi. Kimin yönettiği belli olmayan bir ülkeye yatırım yapılamayacağını vurgulayan Şeker "İstikrarı devam ettirmek için AK Parti'yi 24. Dönemde de tek başına iktidara taşımamız gerek" dedi.

Kelepçelerden Kurtulduk

Savunma ve ekonomiyi kelepçeye benzeten Serkan Seyhan da "2002 öncesi bu iki konu elimizi kolumuzu bağlıyordu" dedi. 2002 öncesi savunmada ve ekonomide dışa bağımlı olduğumuzu dile getiren Seyhan şunları kaydetti: "Biz 8 buçuk yılda hasta bir adamı iyileştirerek ayağa kaldırdık. Kendi silahımızı yapamıyorduk.

Hazinemiz bomboştu. Artık kendi silahımızı yapıyoruz. Hatta kendi füzemizi, helikopterimizi ve uydumuzu yapıyoruz. Ekonomide IMF'den kurtulduk. Kendi ekonomik politikamızı uygulayarak kasamızda 95 milyar lira biriktirdik. Türk lirasını Türkiye dışında pek çok ülke kullanır oldu. İşte gerçek milliyetçilik budur."

Harikalar Sahilinde Gül Dağıttılar

Şeker ve Seyhan Derince Harikalar Sahili'nde vatandaşları selamlayarak gül dağıttılar. Parka İstanbul'dan gelen vatandaşlar ortamın güzelliğinden övgüyle söz ettiler. Derince Erzurumlular Derneği'ni de ziyaret eden Şeker ve Seyhan, 12 Haziran için dadaşlardan destek istediler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title